Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fotó befőttes üvegre

Készíts ajándék fényképtartót befőttesüvegből. Maga a befőttes üveg az, ami fényképtartó, és fénykép is maga. Fura mi?
Tetszik? Oszd meg!

fényképes ajándékok

A technikát egy Panka becenevű lány weboldalán találtam, és bár vannak homályos pontok, nekem nagyon tetszik az ötlet, ezért leírom, és miután kipróbáltam, megírom azt is, mire jutottam. Nos. Panka azt mondja, hogy lézernyomtatóval papírra nyomtatott képet át tudsz nyomatni egy ragasztószalagra, amit aztán üvegfelületre, vagy bárhová felragaszthatsz. A lépések a következők:

Nyomtasd ki lézer, vagy ledes nyomtatóval képeket(a tintás nyomtató nem jó, mert a kép el fog folyni), amiket az üvegre szeretnél applikálni és vágd körbe őket.

Óvatosan, buborékmentesen ragaszd a képeket arccal lefelé a kép szerint előre benedvesített vastag ragasztószalagra, és simogasd rá egyenletesen.

Vizezd be a képek hátulját is. Addig nedvesítsd óvatosan a papírt, amíg az egész át nem ázik.

Tedd az egészet egy vized edénybe, és nagyon óvatosan simogasd le a papírt a ragasztószalagról.

Mire végzel, azt fogod látni, hogy a papír eltűnt, de a festék a ragasztószalagon maradt.

Miután elkészültek a képek, ragaszd fel a befőttesüvegre őket.

fényképes ajándék

A befőttes üveg lehet ezután egy mécsestartó, vagy egyszerű fényképtartó, de használhatod tárolának, vagy aminek akarod. Mindenesetre szerintem nagyon jó kis ajándék ötlet.

Én azt tervezem, hogy nem ragasztó csíkot fogok használni, hanem azt a teljes ragasztófelületű könyvkötő fóliát, amit a Müllerben lehet venni. Én azzal kötöm a gyerek könyveit, és tényleg jól ragad, ráadásul egyben elfér rajta a fénykép.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.