Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Forró csoki ajándékba

Télen a forró csoki gondoltat is felmelegít bennünket, csoki imádókat, ezért biztos siker, ha egy gusztusos forró csoki összeállítással leped meg a szeretteidet.
Tetszik? Oszd meg!

Csak szerezd be a kelléket, és a kiegészítőket: - forró csoki por, vagy kocka, - cukorka, - apró süti, - tejpor, - mindenféle díszítő reszelék, - keverő pálcika, - egy kis szalag, celofán, - üveg, doboz, - üdvözlő kártya. 

Szóval bármit, amivel a csomagocskát fel szeretnéd szerelni, vagy feldobni.

Mutatok néhány csomagot, hogy azokból merítve ötletet, létrehozhasd a saját kompozíciódat:

Hot chocolate

Ebben az üvegcsében minden alkotó elem külön kis zacskóban van. Ennek az az előnye, hogy később könnyen szétszedhető. Az üdvözlő kártya saját kézzel készített, cikcakk ollóval kivágott, filc kesztyűcskével variált darab.

Forró hóember

A képen látható bébiételes dobozokból készített hóemberek is forró csoki tartozékokat rejtenek. Ez a kompozíció a felhasználásig tökéletes karácsonyi dekoráció a lakásban. Cukorka, és pillecukor a csoki por mellé a kiegészítő. A minta festéssel került az üvegekre.

Bézs forróság

Ez a vaskos tejesüveg rétegenként rejti az összetevőket, és a bézs szín köré épül minden. Vannak itt magvak, cukor, tejpor, és fekete csoki darabok az elmaradhatatlan csoki por mellett.

Karácsonyi cukorka

Itt már a színes cukor reszelék, és a klasszikus amerikai karácsonyi cukorka is belekerült az üvegcsébe, az üdvözlő kártya pedig egyszerű kartonból, és írólapból készült. De a dédelgetés rész igaz.

Csoki egér

Ez a vidám kis csomag, ami egérkének álcázza magát, egy egy adag forró csokit rejt ebből érdemes egy egész fészekalját készíteni.

Pöttyös csoki

A képen azt is megmutatják, hogy amíg át nem adjuk az ajándékot, karácsony estéig a saját lakásunkat is díszíthetjük a kis ajándékcsomagokkal.

Fűszertartó

Ez a kompozíció a szalagokra helyezi a hangsúlyt, és ráadásul az üveg is az ajándék része, hisz később felhasználható akár fűszertartónak, vagy egyéb konyhai tárolónak.

Rum Aroma

A csomagot kívülről is díszíthetjük. Szalag helyett kerülhet rá kis üveges aroma, és cukorka.

Csoki nyalóka

A doboz maga is saját készítésű, és díszítésű. Ettől a mű még eredetibb, és hangulatos a kis karácsonyi figurákkal. Itt már nem por, hanem kis keverőpálcás forró csoki darabka az ajándék központi szereplője.

Nyalánkság

A pálcikákra felszúrt csoki tömbök könnyedén olvadnak a forró tejben, és isteni az ízük. Ha a csomagban található pillecukrot is beledobjuk az már maga az édes bűnözés. De finom ám.

Édes álom

Ez egy komplett ajándék csomag, és jó sokáig kitart minden hozzávaló, és kiegészítő külön üvegcsében. Ha ilyet készítünk, ügyeljünk arra, hogy az átadáshoz elég nagy csomagoló szett kell, ami a súlyt is bírja.

Dobozban csoki

Na mit rejt a dobozka? Ez is egy lehetőség.

Nos, munkára fel. Ötletelj, és készítsd el a saját forró csokis ajándékcsomagodat.
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.