Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fenyő, vagy szobadísz gyerekeknek

Készíts a gyereknek szörny szemecskékkel díszített óriás fenyődíszt, amit kitehet a szobájában, és akár disco gömbnek is használhat.
Tetszik? Oszd meg!

karácsonyi szobadísz gyerekeknek

A szörny szemecskés dísz fiúknak, lányoknak egyaránt kedves, és vidám ajándék karácsonyra. Próbáld ki, biztosan tetszeni fog a műved, ha elkészíted.

Szerezz be hozzá egy szép nagy ezüst, vagy arany gömb díszt, egy csomag mozgó dekorszemet, és minél több színű akril festéket. A szemek akkor állnak jól igazán ennek a dísznek, ha különböző méretűek, ezért próbálj vegyes csomagot venni. A KIK-ben szokott lenni színes, és vegyes méretű összeállítás is.

A gömbre ragaszd fel a szemeket. Két dologra ügyelj. Az első az, hogy bár ezek a szemek öntapadósak többnyire, azért a tartós állapot eléréséhez nem árt egyéb ragasztóanyagot is használni. A másik dolog, amire mindenképpen figyelj, az, hogy a szemek olyan távolságra legyenek egymástól, hogy a köréjük kent festék körök ne olvadjanak egybe.

Készítheted fordított módszerrel is a díszítést. Előbb rakod fel a festéket, és ebbe nyomod bele a szemeket. Így nem kell ragasztó, mert a festék a száradásával megköti a szemeket.

Mindkét esetben ügyelj arra, hogy a festék sűrű legyen. Semmiképpen ne hígítsd.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.