Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fahéj illatú díszek ajándékba

Az egyes fűszerillatok úgy kötődnek évszakokhoz, ünnepekhez, mint az éghez a csillagok, a fényhez a nap. Ilyen a fahéj, és sült alma illat, és a karácsony.
Tetszik? Oszd meg!

fahéj illatú dísz

Martha Stewert oldalán találtam ezt a tündéri ajándék ötletet, amely karácsonyi díszként, dekorációként használható.

Nézzük, hogy készül, mit kell tennünk:

Egy tálban keverjünk össze 1 csésze őrölt fahéjat, és ¼ csésze almaszószt. Ezután adjunk hozzá ½ csésze kézműves folyékony ragasztót. Jól gyúrjuk össze a masszát, majd sordófával nyújtsuk ki kb 4-5 mm vastagságúra.

ajándék készítés karácsonyra

Keressünk a neten sablonokat, amelyeket letölthetünk. Martha Stewert oldalán vannak madár sablonok, amelyeket le tudunk tölteni, de bátron készítsünk más figurákat is. A sablonokat vágjuk ki, majd tegyük a  kinyújtott fahéjas ragasztóra, végül késsel óvatosan vágjuk körbe. Lyukasszuk ki a figurát ott, ahol majd fel szeretnénk függeszteni. Ezek után minimum 24 órán át hagyjuk száradni úgy, hogy néhány óránként megforgatjuk.  

Mikor teljesen megszáradt, elkezdhetjük díszíteni. Be is festhetjük temperával, de ha ragasztót kenünk rá, és beszórjuk csillámporral, vagy színezett homokkal, akkor még szebb lesz a végeredmény.

karácsonyi ajándékok

Miután teljesen megszáradtak a díszek, kössünk rájuk szalagot, csomagoljuk be, és kész is a tündéri és illatos karácsonyi ajándék.

Jó munkát, vidám időtöltést.

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.