Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Cukorka tartó ajándékba

A nagyáruházakban pénzérmékkel lehet vásárolni egy nagy üveggömbből rágógumit, cukorkát, apró játékokat. Ilyen cukorka tartót magunk is készíthetünk kicsiben.
Tetszik? Oszd meg!

A gyerekek, de sokszor a felnőttek is szeretik az ilyen kis tartókákat. Vidám konyhai, vagy gyerekszoba kiegészítők válhatnak belőlük, és olyan színűre, mintájúra készítjük el, amilyenre szeretnénk.

karácsonyi cukortartó

cukortartó

Mi kell hozzá: egy üveg, vagy műanyag gömb váza, a méretéhez illő virágcserép, 2 db cserép alátét (egy kisebb cserépalátét, amely belefér az üvegváza szájába, illetve egy nagyobb, amelyből a tető felső része lesz) egy fa golyó, fogantyúnak, ragasztó, és festék.

Amikor megvásárolod a hozzávalókat, kezdd az üvegvázával, mert ehhez tudod hozzámérni, milyen méretű cserepekre van szükséged.

cukortartó készítés

A kisebb virágcserép alátét peremét körbe kend be ragasztóval, és ragaszd bele a nagyobb alátét belsejébe. Használj erős ragasztót. Én a pisztoly ragasztóra esküszöm, mert az szinte mindent megfog.

Ha megszáradt a ragasztó, akkor a fagolyót ragaszd a nagyobb alátét fenekének a közepére. Használj sok ragasztót.

A virágcserepet fordítsd meg, és az aljára rögzítsd az üvegváza alját. Ezt megteheted  sok ragasztóval, vagy a kép alapján öntapadós tépőzárral is. Ezt rövidáru boltokban tudod beszerezni.

cukortartó saját kézzel

rágógumi tartó

rágógumi tartó készítése

rágógumi tartó ajándékba

rágógumi tartó ajándék

Ha kedved van, ki is festheted a cukorka tartót, sőt díszítheted is ízlésed szerint. Ha készen vagy, akkor már csak fel kell töltened a tartót finomságokkal.

ajándék készítés

készíts ajándékot otthon

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.