Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csavar anya díszek férfiaknak

A férfiakat időnként nehéz megajándékozni nekik szóló apróságokkal, főként akkor, ha az ünnephez illő meglepetést szeretnél készíteni.
Tetszik? Oszd meg!

Csavar anya díszek férfiaknak

Egy kis kreativitással alkothatunk olyan alkalmi meglepetéseket, amelyek megjelenésükben, és anyagukban illenek a férfihoz. Ilyen ajándékok lehetnek például a csavar anyákból, és csavar alátétekből készített karácsonyi dekorációk, karácsonyfa díszek.

A csavar anyákból, alátétekből készülő karácsonyi díszeket, és dekorációkat beakaszthatod a férfi dolgozó szobájába, műhelyébe. Meglepheted velük úgy, hogy elkerüld a megrovást a színes, nőies díszítésért, amely a férfi érzése szerint nem való máshová a családi otthonon kívül. Úgy díszítheted fel a környezetét, hogy kellemesen érezze benne magát, és mégis ünnepi hangulatot kölcsönözz a helynek.

A csavar anyákat, alátéteket erős pillanatragasztóval, vagy dróttal rögzítsd egymáshoz. Díszíthetsz velük kis karácsonyfát, vagy használhatod őket akasztható, esetleg asztalra, polcra állítható dekorációként.

A fém díszeket finomíthatod szalagokkal, kis fenyő ágakkal. Ezeket az ajándékokat gyerekekkel is elkészítheted, és akár ők is meglephetik egy egy darabbal az ünnepek alkalmával édesapjukat, nagypapájukat. Használjatok más más méretű, színű anyákat. Így a finom, fényes, modern daraboktól a megkopott, régies stílusúig mindent ki tudtok próbálni.

Íme néhány ötlet:

Csavar díszek férfiaknak

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.