Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándékcsomag ötletek karácsonyra

Bármilyen alkalomra, és bármilyen témakörben készíthetsz ajándékcsomagot. Mindössze annyi a dolgod, hogy a megfelelő színvilággal, és dekorációval lásd el a csomagot.
Tetszik? Oszd meg!

Lehet ez egy egyszerű kis teázó készlet, amelyet a megajándékozott a munkahelyén tud használni. Néhány kedves felirat, szép, hangsúlyos színek, masni, és egy szép csomagolás.

karácsonyi ajándékcsomag

A kézimunka kedvelőinek egy fonaltartó kosár, néhány kötő, és horgolótű, amelyből sosem elég, egy egy szép, és különleges fonal gombolyag, kötéssel, horgolással foglalkozó újság előfizetés, vagy egy szép könyv.

ajándékcsomag karácsonyra

Egy befőttes üvegnyi kedvenc csemege is igazán jó ajándékötlet, ha azt tényleg szépen, nagy odafigyeléssel csomagolod be.  Nézd csak ezt az üveget. A tetejét egy szép szövetanyaggal, vagy csomagolópapírral borították, és átkötötték egy szép, széles szalaggal, nagy masnival, és egy kis karácsonyfa dísszel, benne pedig a fincsi pisztácia. Ki ne örülne ennek, már ha tényleg szereti a pisztáciát. EZ FONTOS!

karácsonyi ajándék

Ne feledd. Az ajándék lényege, hogy annak szóljon, aki kapja, és ne arról, aki adja. A szép csomagolás a figyelmesség jele, és így együtt az egész szeretete, odafigyelést tükrö. Nem az ára, és a márkája a fontos!

Jó munkát, vidám ötletelést!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.