Karácsonyi tündérke kulcstartó

Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi tündérke kulcstartó

A kis karácsonyi tündér manó elkészítéséhez szükséged lesz piros, fehér, gyöngyház színű gyöngyökre, fém felfűzhető nyaklánc díszekre, drótra, drótvágó csípőfogóra, és kúpfogóra, na meg kulcs karikára.

Ha nem kapsz a hobbi boltban a fejet jelképező gyöngyre illő hajlított levélke fém elemeket, és szárny formákat, illetve virágszirom dekor gyöngyöt a szoknyához, akkor ezeket a darabokat készítsd el kis filc anyagokból, vagy süthető gyurmából. A virág szoknya szalagból is készülhet.

A tündérke alap vázát drót darabokból kell elkészítened. A drót darabok végét zárt hurokba kell fordítanod, és így egymásba fűzni a testet, a lábakat, kezet, fejet. Nézd a képen a megoldást:

Karácsonyi tündérke kulcstartó

Természetesen fel kell fűzni a gyöngyöket a drót darabokra, mielőtt a másik oldal hajlítását is elkészíted:)

A tündérke fejére készített hurokba kel fűznöd a kulcstartó karikát. A karikát még díszítheted szalagra fűzött gyöngy mini füzérekkel, esetleg kása gyönggyel, vagy csillámporral megtöltött mini üvegcsékkel. Így még szebb, és érdekesebb lesz az ajándék kulcstartód, táskadíszed.

Jó munkát vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Karácsonyi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts karácsonyi ruhadarabokat, például helyes ünnepi szoknyát a családod csaj tagjainak. Mert ünnepekkor nincs olyan, hogy sok:)
A vásárolt ajándék mellé kedves meglepetés egy egy saját készítésű apróságot adni a szeretteidnek. Próbáld ki. Ajándékozz, alkoss!
A karácsonyi dekoráció része az is, hogy a mindennapi használatban levő tárgyakat ünnepi hangulatúra cseréljük.
Ajándékozz karácsonyi díszpárnákat, amelyeket magad készítettél el otthon. Válassz olyan formákat, amelyek az ünnepeket szimbolizálják.
Kedves Karácsonyi ajándék lehet egy magad készítette szent család egy barát, egy családtag részére.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.