Karácsonyi szoknya

Készíts karácsonyi ruhadarabokat, például helyes ünnepi szoknyát a családod csaj tagjainak. Mert ünnepekkor nincs olyan, hogy sok:)
Tetszik? Oszd meg!

karácsonyi szoknyák

Való igaz, hogy bármilyen csínos a szabása, a képen látható szoknyákban nem sokan hagynák el a lakásukat. Mégis, azt gondolom, hogy otthon nem árt néha kissé bohókásabban öltözni. És mi lenne erre alkalmasabb pillanat, mint Karácsony estéjén egy kedves, és egyébként egész jó szabású, ünnepi motívumokkal díszített szoknyát viselni.

Szóval, ha te is egyetértesz, és van varrógéped, és persze használni is tudod, akkor varrj a csajoknak alkalmi szoknyácskákat karácsonyi ajándék gyanánt.

Válassz ki egy bő, A vonalú szabásmintát. Varrj a szegélyre felér csipkét, vagy dísz zsinórt, szélsőséges esetben csengettyűket, a szoknya felületére pedig ízlésesen, mégis bő díszítéssel mikulásokat, hóembereket, manókat, rénszarvast, gömb díszeket, szánkát, fenyőt és mindenféle karácsonyi dolgokat.

Használj keményebb, sűrűbb szövésű anyagot a szoknyához, a dekoráció pedig lehet filcből, mert az nem bomlik fel, nem kell aggódnod a minták külön szegése miatt. Persze, vásárolhatsz is felvarrható figurákat. Úgy még egyszerűbben elkészítheted az ajándékodat.

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Karácsonyi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts karácsonyi ruhadarabokat, például helyes ünnepi szoknyát a családod csaj tagjainak. Mert ünnepekkor nincs olyan, hogy sok:)
A vásárolt ajándék mellé kedves meglepetés egy egy saját készítésű apróságot adni a szeretteidnek. Próbáld ki. Ajándékozz, alkoss!
A karácsonyi dekoráció része az is, hogy a mindennapi használatban levő tárgyakat ünnepi hangulatúra cseréljük.
Ajándékozz karácsonyi díszpárnákat, amelyeket magad készítettél el otthon. Válassz olyan formákat, amelyek az ünnepeket szimbolizálják.
Kedves Karácsonyi ajándék lehet egy magad készítette szent család egy barát, egy családtag részére.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.