Karácsonyi sütőkesztyű

A karácsonyi dekoráció része az is, hogy a mindennapi használatban levő tárgyakat ünnepi hangulatúra cseréljük.
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi edényfogó kesztyű

Kedves karácsonyi ajándék lehet a konyhában sürögni-forogni szerető nők számára egy ünnepi színekben, motívumokban pompázó sütőkesztyű, vagy egy karácsonyi konyharuha készlet, esetleg evőeszköz tartó, vagy szalvéta gyűrű is.

Filc anyagból, hímző fonalból könnyedén elkészítheted magad is ezeket a kiegészítőket, hogy aztán karácsony estéjén meglepd velük a háziasszonyt.

A képen látható evőeszköz tartó nagyobb méretben elkészítve sütő kesztyű is lehet, ha pedig a tányér méretéhez alkalmazkodva készíted el, akkor a karácsonyi teríték része lehet belőle.

Ha tudsz kötni, akkor a passzé részt elkészítheted magad is, de ha úgy egyszerűbb, akkor használhatsz már használaton kívüli, alaposan kimosott kötött pulóverekről levágott ujjvégeket is. Ha emellett döntesz, akkor ügyelj arra, hogy sűrű öltésekkel varrd fel a filc kesztyűre azt, nehogy az első használat alkalmával felbomoljon.

A kesztyűt, ha az edényfogó, mindenképpen béleld ki vatelinnel, ha evőeszköz tartót készítesz, akkor elég, ha két filc réteget öltesz össze, szép pelenka öltésekkel, esetleg a képen látható módon, kissé feltuningolva azt.

Az edényfogó kesztyűből elég kettő darabot készítened, de ha evőeszköz tartót készítesz, akkor állj neki időben, mert abból bizony mindenképpen minimum 6 darabos készletet illik készítened.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Karácsonyi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts karácsonyi ruhadarabokat, például helyes ünnepi szoknyát a családod csaj tagjainak. Mert ünnepekkor nincs olyan, hogy sok:)
A vásárolt ajándék mellé kedves meglepetés egy egy saját készítésű apróságot adni a szeretteidnek. Próbáld ki. Ajándékozz, alkoss!
A karácsonyi dekoráció része az is, hogy a mindennapi használatban levő tárgyakat ünnepi hangulatúra cseréljük.
Ajándékozz karácsonyi díszpárnákat, amelyeket magad készítettél el otthon. Válassz olyan formákat, amelyek az ünnepeket szimbolizálják.
Kedves Karácsonyi ajándék lehet egy magad készítette szent család egy barát, egy családtag részére.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.