Karácsonyi falikép ajándékba

A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi falikép ajándékba

Karácsony alkalmával az ajándékozás nagy szerepet kap a szeretetünk, figyelmünk kimutatásában. Próbáljuk meg idén azt, hogy a pénzen vásárolt ajándékok mellé valami kézzel készített, valami általunk alkotott is kerüljön a fa alá, szeretteink számára.

Készíts egy képet az édesanyádnak, a nagyinak, vagy a kedvenc barátnődnek.

A készített kép ábrázoljon egy karácsonyi szimbólumot. Például magát a karácsonyfát.

A kép kerete, alapja lehet egy darab filc, vagy kartonra ragasztott anyag, esetleg festett karton.

Ha van egy régi képkereted, azt is felújíthatod.

Hobbi boltokban pedig lehet kapni natúr karton kereteket, amelyeket tetszésed szerint színezhetsz.

A kép alapra elég a karácsonyi szimbólum sziluettjét felrajzolnod az arányok miatt.

Magát a képet készítsd színes gombokból, vagy mindenféle gyöngyből, strasszokból, gyöngyházfényű apróságokból, brossokból, kalaptű dekorációból.

Elkészítheted a képet úgy, hogy csupán az alapanyagokból kerülnek fel az alkotó elemek, és így formálódik az alakzat, de felfűzött gyöngyökből, vagy apró, egymás mellé ragasztott gombokból felrögzítheted a keretet, amit aztán eklektikus összevisszaságban töltesz ki a apróságokkal.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Karácsonyi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts karácsonyi ruhadarabokat, például helyes ünnepi szoknyát a családod csaj tagjainak. Mert ünnepekkor nincs olyan, hogy sok:)
A vásárolt ajándék mellé kedves meglepetés egy egy saját készítésű apróságot adni a szeretteidnek. Próbáld ki. Ajándékozz, alkoss!
A karácsonyi dekoráció része az is, hogy a mindennapi használatban levő tárgyakat ünnepi hangulatúra cseréljük.
Ajándékozz karácsonyi díszpárnákat, amelyeket magad készítettél el otthon. Válassz olyan formákat, amelyek az ünnepeket szimbolizálják.
Kedves Karácsonyi ajándék lehet egy magad készítette szent család egy barát, egy családtag részére.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.