Karácsonyi fali dekoráció

A vásárolt ajándék mellé kedves meglepetés egy egy saját készítésű apróságot adni a szeretteidnek. Próbáld ki. Ajándékozz, alkoss!
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi fali dekoráció

A kőfestés egy hálás tevékenység, mert nem igazán lehet elrontani, és kicsiknek, nagyoknak egyaránt élmény szép, saját magunk által gyűjtött kövekre, kavicsokra festegetni.

Használj akril festéket, és vékony ecseteket. Így szép, aprólékos munkát tudsz végezni.

A kis karácsonyi fali dekoráció alapja lehet gipsz, vagy éppen egy fatörzs szelet, esetleg magad készítette cement lap.

Nem kell, hogy szív formára dolgozz. Lehet kerek, vagy éppen amorf a lap, amire elkészíted festéssel, és ragasztott kövekből a képet, amit ajándékba adsz.

A kép kő kombinációban az a nagyszerű, hogy amit magán a kövön nem tudsz megformázni, azt mellé festheted a kép alapon. Nézd csak. Például a hóemberke kezei sem a kőre vannak applikálva, csupán meg vannak festve a felragasztott figura mellé.

Találd ki, tervezd meg a képet. Döntsd el, mely elemeket készíted el kőfestéssel, és melyeket fested meg az alapképre. Fest meg a lapot a szükséges elemekkel, majd színezd a köveket. Azért ne használ túl nehéz darabokat, mert a ragasztónak stabilan kell majd tartania a függőlegesen is a rögzített elemeket.

A megszáradt köveket ragaszd a képre, végül fesd meg a még hiányzó elemeket.

Ügyelj arra, hogy a kép alapon még a festés, ragasztás előtt gondoskodnod kell a lyukról, amibe a képet tartó akasztó szalagot, zsinórt fűzöd.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Karácsonyi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts karácsonyi ruhadarabokat, például helyes ünnepi szoknyát a családod csaj tagjainak. Mert ünnepekkor nincs olyan, hogy sok:)
A vásárolt ajándék mellé kedves meglepetés egy egy saját készítésű apróságot adni a szeretteidnek. Próbáld ki. Ajándékozz, alkoss!
A karácsonyi dekoráció része az is, hogy a mindennapi használatban levő tárgyakat ünnepi hangulatúra cseréljük.
Ajándékozz karácsonyi díszpárnákat, amelyeket magad készítettél el otthon. Válassz olyan formákat, amelyek az ünnepeket szimbolizálják.
Kedves Karácsonyi ajándék lehet egy magad készítette szent család egy barát, egy családtag részére.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.