Gyöngy csillag dísz fülbevaló

Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Tetszik? Oszd meg!

Gyöngy csillag dísz fülbevaló

A karácsonyi ékszerek valóban alkalmi darabok. Bár többnyire nem a klasszikus értelemben, mert csupán az év néhány napjában viselhetőek, akkor azonban hozzájárulnak az ünnepi viseletünk teljességéhez. Nem kell, hogy mindenképpen vicces, vidám darabok legyenek ezek a fülbevalók, nyakláncok.

Ha azt szeretnéd, hogy a megajándékozott nő szívesen viselje az általad ajándékozott karácsonyi fülbevalót, akkor készítsd el azt ízlésesen, szép, harmonikus színekből, és mindenképpen az ünnepelt stílusának megfelelően.

A karácsonyi csillag dekoráció fülbevaló változata valóban elkészíthető úgy, hogy csínos, szívesen viselt kiegészítő legyen egy felnőtt nő számára is.

5-6 cm-nél ne legyen nagyobb az ágak teljes hossza. A drót legyen elég erős ahhoz, hogy bár tudj vele dolgozni, de az ágak egyenes vonalát mindenképpen tartsa. Válassz apró, szépen kidolgozott gyöngyöket. A drót darabok végét csiszold le, és hajlítsd be kúpfogóval.

A fülbevaló akasztó részt, és az egyéb szükséges szerelékeket mind megvásárolhatod a hobbi boltok ékszerkészítő részlegében.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Karácsonyi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts karácsonyi ruhadarabokat, például helyes ünnepi szoknyát a családod csaj tagjainak. Mert ünnepekkor nincs olyan, hogy sok:)
A vásárolt ajándék mellé kedves meglepetés egy egy saját készítésű apróságot adni a szeretteidnek. Próbáld ki. Ajándékozz, alkoss!
A karácsonyi dekoráció része az is, hogy a mindennapi használatban levő tárgyakat ünnepi hangulatúra cseréljük.
Ajándékozz karácsonyi díszpárnákat, amelyeket magad készítettél el otthon. Válassz olyan formákat, amelyek az ünnepeket szimbolizálják.
Kedves Karácsonyi ajándék lehet egy magad készítette szent család egy barát, egy családtag részére.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.