Karácsonyfa játékház

Készíts az apróságoknak fenyő formájú játékházat, és lepd meg őket a színes, vidám, akár játéktárolónak is használható ajándékkal.
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyfa játékház

Kicsik, nagyok egyaránt szeretik az apróságokat gyűjtögetni, és a kedvenceiket elhelyezni kis polcokon, külön tárolókon, hogy minden pillanatban szem előtt legyenek. A kis karácsonyfa játékház lehet akár üres házikó, de megtöltheted új apróságokkal is az ajándékozás alkalmából.

A játékház összeállításához magad is elkészítheted a dobozokat, amelyekből a szobácskák állnak, de használhatsz hozzá kész termékeket is. Például a nagy méretű gyufás dobozok kiválóan alkalmasak erre a célra.

A szobákat díszítsd minél színesebb hátterekkel. A díszítést megoldhatod tapétával, csomagoló anyagokkal, scrapbook papírokkal, szalvéta technikával vagy akril festékkel is.

Ha igazán különleges kivitelt szeretnél készíteni, akkor kis bútor képeket is ragaszthatsz a háttérre, hogy még jobban hasonlítson egy babaházhoz.

Kisfiúknak ugyanezt a játékot elkészítheted fenyő alakú matchbox garázsként.

Ha kész a sok szobás házikó, vagy garázs, és kívül belül kidíszítetted, akkor már csak fel kell tölteni a kis lakókkal.

A fenyő talp részét érdemes egy súlyosabb fa lapra, vagy színes tálcára rögzíteni, mert így hordozható, és stabil lesz a játék.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...

Karácsonyi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Van, hogy az ajándék nem tölt be funkcionális szerepet, csupán kedves, helyes, és ezért tetszik a megajándékozottnak.
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Az ünnepi öltözet, és kiegészítők Karácsony idején mindenhol megjelennek. De mindezt magatok is elkészíthetitek, saját ötletek alapján:)
Szinte minden családban vannak ünnepi szokások, mesélni való események, és persze emlékezetes pillanatok. Karácsonykor különösen sok ilyen emlék gyűlhet.
Ajándékozz ünnepi smink csomagot a kislányoknak, nagylányoknak. Öltöztesd az ajándékodat igazán karácsonyi külsőbe.
A karácsonyi ajándékozás alkalmával a vásárolt ajándékok mellé készíthetünk magunk alkotta kis meglepetéseket.
Az ajándékok sokaságához Karácsony alkalmával is sokszor társul az édesség, mindenféle finomság. Ajándékozzuk ezeket alkalomhoz illően.
Készíts az apróságoknak fenyő formájú játékházat, és lepd meg őket a színes, vidám, akár játéktárolónak is használható ajándékkal.