Karácsonyi ajándék ötletek gyerekeknek, Ajándék ötletek Karácsonyra gyerekeknek

A karácsony alkalmával a gyermekek megajándékozása talán a legfontosabb a családok életében. Egy jó kis karácsonyi ajándék ötlete mosolyt csal a legfontosabb emberkék arcára!

Tetszik? Oszd meg!

A gyerekek igazán előtérbe kerülnek az ajándékozás listáján karácsonykor. Az ő örömüket látva a legkeményebb szív is olvadozni kezd. Ahogy a ... tovább

... pici kezek bontogatják a csomagokat, és csillog a szemük a várakozástól. Számukra az ajándékozás is a szeretet megnyilvánulása, persze akkor, ha jó értelemben használjuk ezt az “eszközt”.

A karácsonyi ajándékozás is sokkal személyesebb, ha kerül a fa alá olyan meglepetés is, amelyet mi magunk készítettünk, mi választottuk ki hozzá az anyagokat, színeket, és kifejezetten a megajándékozott gyermek kedve szerint formáztuk meg. Az ajándék csomagolása is fontos kiegészítő. A gyermek ajándéka legyen neki való vidám, mesés. És persze nem csak a kisgyermekekre gondolok itt. Ne feledjük, hogy a felsős, sőt a középiskolás is gyerek még, akkor is, ha ő maga már úgy gondol magára, mint komoly felnőtt ember. Azért ő éppen úgy örül egy kedves meglepetésnek, amit csak neki szánunk, egy szép csomagolásnak, amelyet direkt neki találtunk ki.

Szóval alkotásra fel! Készíts bátran saját ajándékot a környezetedben élő kisebb, nagyobb csemetéknek!

Ajándék ötleteink

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

Van, hogy az ajándék nem tölt be funkcionális szerepet, csupán kedves, helyes, és ezért tetszik a megajándékozottnak.
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Az ünnepi öltözet, és kiegészítők Karácsony idején mindenhol megjelennek. De mindezt magatok is elkészíthetitek, saját ötletek alapján:)
Szinte minden családban vannak ünnepi szokások, mesélni való események, és persze emlékezetes pillanatok. Karácsonykor különösen sok ilyen emlék gyűlhet.
Ajándékozz ünnepi smink csomagot a kislányoknak, nagylányoknak. Öltöztesd az ajándékodat igazán karácsonyi külsőbe.
A karácsonyi ajándékozás alkalmával a vásárolt ajándékok mellé készíthetünk magunk alkotta kis meglepetéseket.
Az ajándékok sokaságához Karácsony alkalmával is sokszor társul az édesség, mindenféle finomság. Ajándékozzuk ezeket alkalomhoz illően.
Készíts az apróságoknak fenyő formájú játékházat, és lepd meg őket a színes, vidám, akár játéktárolónak is használható ajándékkal.
Készíts a gyereknek szörny szemecskékkel díszített óriás fenyődíszt, amit kitehet a szobájában, és akár disco gömbnek is használhat.
Lepd meg családodat karácsonyra apró kiegészítő ajándékokkal, melyeket saját kézzel készítesz. Hadd legyen az ünnep még szebb, bensőségesebb.
Az apró kis meglepetésekkel még színesebbé teheted az ünnepeket. Ha ezek az ajándékok saját kézzel készülnek, az külön öröm mindenkinek.
A nyugatról hozzánk is beszivárgó színes karácsonyi cukor pálca sok apró ajándék elkészítésére alkalmas.
Szeretem, ha apró ajándékok is vannak a fa alatt. A bontogatás külön élmény tud lenni. És szerintem ezzel sokan vagyunk így.
Készíts apró meglepetéseket karácsonyra a családtagjaidnak, rokonaidnak, munkatársaidnak, és lepd meg őket.
Készítsd a gyereknek gumi karkötőt süthető gyurmából készült karácsonyi charmokkal, és ajándékozd meg ezzel a meglepetéssel.
Készíts a gyerekeknek vicces, vidám, kifejezetten családi körben, az ünnepekkor viselendő hajpántot :D
Aki szereti a lego játékokat, annak a gyereknek nagy örömet okozhatunk karácsonykor a legoból formált díszekkel, figurákkal.
Készíts a gyerekeknek karácsonyra ünnepi ujjbáb készletet, amellyel aztán közösen játszhatjátok el a karácsonyi élményeket.
Igazán személyes karácsonyi ajándék ötlet egy saját mesekönyv elkészítése színes fotókkal, és egy családi történettel.
Készít saját fotókkal Ki Kicsoda társasjátékot a gyerekeknek. Így belecsempészheted az összes rokont, ismerőst, és a régi társas is újdonság lesz.
Készíts ajándék pompom hóemberkéket apró ajándékként a család, és az ismerősi kör gyerekeinek.
Készíts gyermekednek, vagy rokon gyerekeknek karácsonyra karácsonyfa alakú babaházat berendezéssel, kis manókkal.
Apró ajándékokat, csokicsomagokat készíthetsz a munkatársaidnak, vagy a gyerek tanár nénieinek, óvónőknek, stb.
A nagyáruházakban pénzérmékkel lehet vásárolni egy nagy üveggömbből rágógumit, cukorkát, apró játékokat. Ilyen cukorka tartót magunk is készíthetünk kicsiben.
Süthető gyurmából sok minden készíthető, és sokféle szép szín vásárolható belőle a hobbiboltokban.
Édes, kis hóemberek cserepekből. Igazi ünnepi dekoráció, és apró ajándék a barátoknak, szomszédoknak, munkatársaknak.
Készíts vidám karácsonyi pólót az egész családnak az ünnepekre. Lehet, hogy nem fogják viselni a hétköznapokban, de az ünnepek alatt mindenkinek mosolyt csal az arcára.
Készíts hóember babát ajándékba a gyerekednek, a szomszéd kisgyerekeknek, de egy akár felnőttnek is, aki szereti a vidám figurákat.
A süthető gyurma figurák bármely ünnep kísérőivé válhatnak. Minden korosztály, és nem számára jó szórakozást, könnyed alkotást jelentenek.
Sokszor történik meg manapság, hogy előre megbeszélt ajándékot veszünk karácsonyra. Ilyenkor egy egy apró meglepetés megszínesíti a csomagok bontogatását.
Egy kis fantáziával a legegyszerűbb módszerekkel, néhány perc alatt édes kis meglepetések készíthetőek. Nézd csak!
A fiók mélyén pihenő leszakadt, maradék gombokból nagyon szép ajándékokat készíthetünk. Ebben a bejegyzésben megmutatok pár ötletet.
Ez a karácsonyi kép dekoráció bármikor megváltoztatható, új díszeket lehet rátwnni, vagy fényképekkel is díszíthetjük.
Zokni muffin csomagolva. Apró ajándék, amit a csomagolás tesz érdekessé. Az ilyen, és hasonló ötletek olcsók, és kedvesek.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!