Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Teacsomag karácsonyfa

Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.
Tetszik? Oszd meg!

Teacsomag karácsonyfa

Ha  a párod, barátod szeret teázni, kávézni, akkor jó ötlet meglepni őt karácsonykor egy általad készített ajándékkal, amelyen a kedvenc ízeiből talál teát, kávét.

A képen szereplő fa teafilterekből van összeállítva, de ez az kompozíció lehet csupán egy ötlet indító is. Mert a teafilterek helyett feldíszítheted a fát kis csomagokban összeállított különböző kávé fajtákkal is.

A fenyő alapja egy kúp alakú virágsziget, vagy hungarocell. Ha pedig ilyet nem kapsz, akkor kartonból is elkészítheted a kúp formát.

A kúp aljára egy kis papírdobozt rögzített a készítő. Ez a fenyő lába. Ha szebb kivitelezést szeretnél, akkor vond be a lábat szép, színes anyaggal. Ez lehet felragasztott textil, screepbook papír, vagy szalvéta. Válaszd azt a megoldást, amivel legszívesebben dolgozol.

A Kis csomagokat ragasztópisztollyal, alulról kezdve, körkörösen illeszd a helyére. Akkor szép az összhatás, ha a csomagok soronként eltolva kerülnek fel a kúpra.

Ha kész a fa, akkor a tetejét díszítsd egy csillaggal, vagy hópehellyel. Ilyeneket karácsony környékén mindenhol kapsz, a lehető legkülönfélébb mintával, anyagból.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.
A klasszikus karácsonyi formákat felhasználva sokféle ajándéknak kölcsönözhetsz ünnepi formát.
A férfiakat időnként nehéz megajándékozni nekik szóló apróságokkal, főként akkor, ha az ünnephez illő meglepetést szeretnél készíteni.
Készíts Karácsonyra rénszarvas ajándék kaspót a párodnak, férfi családtagjaidnak, barátaidnak. Lepd meg őket saját készítésű ajándék csomaggal.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.
A férfiaknak nem könnyű olyan ünnepi ajándékot készíteni, amely illik az ő stílusukhoz. Mégis, a megfelelő színekkel, formákkal tudsz meglepetést okozni.
A férfiak többsége is oda van a nyalánkságokért. Éppen ezért, bátran készíts nekik édesség csomagot karácsonyra.
Dobd fel a karácsonyi ajándékozást saját kézzel készített meglepetésekkel. Ajándékozz mindenkinek egy általad komponált művet.