Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Teacsomag karácsonyfa

Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.
Tetszik? Oszd meg!

Teacsomag karácsonyfa

Ha  a párod, barátod szeret teázni, kávézni, akkor jó ötlet meglepni őt karácsonykor egy általad készített ajándékkal, amelyen a kedvenc ízeiből talál teát, kávét.

A képen szereplő fa teafilterekből van összeállítva, de ez az kompozíció lehet csupán egy ötlet indító is. Mert a teafilterek helyett feldíszítheted a fát kis csomagokban összeállított különböző kávé fajtákkal is.

A fenyő alapja egy kúp alakú virágsziget, vagy hungarocell. Ha pedig ilyet nem kapsz, akkor kartonból is elkészítheted a kúp formát.

A kúp aljára egy kis papírdobozt rögzített a készítő. Ez a fenyő lába. Ha szebb kivitelezést szeretnél, akkor vond be a lábat szép, színes anyaggal. Ez lehet felragasztott textil, screepbook papír, vagy szalvéta. Válaszd azt a megoldást, amivel legszívesebben dolgozol.

A Kis csomagokat ragasztópisztollyal, alulról kezdve, körkörösen illeszd a helyére. Akkor szép az összhatás, ha a csomagok soronként eltolva kerülnek fel a kúpra.

Ha kész a fa, akkor a tetejét díszítsd egy csillaggal, vagy hópehellyel. Ilyeneket karácsony környékén mindenhol kapsz, a lehető legkülönfélébb mintával, anyagból.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy szerelő doboz is lehet karácsonyi meglepetés, ha azt a megfelelő formába csomagolva nyújtod át az ajándékozottnak.
Férfiak számára ajánlom a blogban bemutatott asztali karácsonyi dekoráció, parafadugóból készült mini fenyőfát.
Férfiaknak nem könnyű saját kézzel ajándékot készíteni, de ha elég machos alapanyagot használsz, akkor sikerülni fog:)
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.
A klasszikus karácsonyi formákat felhasználva sokféle ajándéknak kölcsönözhetsz ünnepi formát.
A férfiakat időnként nehéz megajándékozni nekik szóló apróságokkal, főként akkor, ha az ünnephez illő meglepetést szeretnél készíteni.
Készíts Karácsonyra rénszarvas ajándék kaspót a párodnak, férfi családtagjaidnak, barátaidnak. Lepd meg őket saját készítésű ajándék csomaggal.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.