Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Rénszarvas borkedvelőknek

Készíts borkedvelő barátaidnak karácsony ünnepére ajándék rénszarvast borosüvegek dugóiból, és ajándékozz mellé egy jó bort.
Tetszik? Oszd meg!

rénszarvas dugóból

Három darab dugó elég is a is rénszarvas elkészítéséhez. Az első darab a szarvas teste.

A második darabot hosszában, és keresztben is félbe vágod. Így megkapod a négy darab lábat. Ezt ragasztóval rögzíted a testhet.

A harmadik dugóból egy vékonyabb szeletet. Ebből lesz a szarvaska füle. Vágj le egy kb 1 cm széles szeletet. Ez lesz a szarvaska nyaka. A nyakat rögtön a helyére is ragaszthatod.

A vékony szeletet vágd négy felé, majd az alsó kép szerint ragaszd fel a kettő negyed körcikkből álló füleket a helyükre.

Díszítsd ki a szarvaska fejét. Ez azt jelenti, hogy két fekete gyöngyből ragassz neki szemeket, egy piros gyöngyből orrot, barna zsenília szálból pedig agancsokat. Ha ez kész, ragaszd a fejet a helyére.  

Végül a barna zsenília szál maradékából ragassz farkincát a szarvasnak, és adj neki egy helyes kis szalagot a nyakára.

karácsonyi rénszarvas

ITT találsz több képet a szarvasról.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Karácsonyi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.
A klasszikus karácsonyi formákat felhasználva sokféle ajándéknak kölcsönözhetsz ünnepi formát.
A férfiakat időnként nehéz megajándékozni nekik szóló apróságokkal, főként akkor, ha az ünnephez illő meglepetést szeretnél készíteni.
Készíts Karácsonyra rénszarvas ajándék kaspót a párodnak, férfi családtagjaidnak, barátaidnak. Lepd meg őket saját készítésű ajándék csomaggal.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.
A férfiaknak nem könnyű olyan ünnepi ajándékot készíteni, amely illik az ő stílusukhoz. Mégis, a megfelelő színekkel, formákkal tudsz meglepetést okozni.
A férfiak többsége is oda van a nyalánkságokért. Éppen ezért, bátran készíts nekik édesség csomagot karácsonyra.
Dobd fel a karácsonyi ajándékozást saját kézzel készített meglepetésekkel. Ajándékozz mindenkinek egy általad komponált művet.