Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Rénszarvas borkedvelőknek

Készíts borkedvelő barátaidnak karácsony ünnepére ajándék rénszarvast borosüvegek dugóiból, és ajándékozz mellé egy jó bort.
Tetszik? Oszd meg!

rénszarvas dugóból

Három darab dugó elég is a is rénszarvas elkészítéséhez. Az első darab a szarvas teste.

A második darabot hosszában, és keresztben is félbe vágod. Így megkapod a négy darab lábat. Ezt ragasztóval rögzíted a testhet.

A harmadik dugóból egy vékonyabb szeletet. Ebből lesz a szarvaska füle. Vágj le egy kb 1 cm széles szeletet. Ez lesz a szarvaska nyaka. A nyakat rögtön a helyére is ragaszthatod.

A vékony szeletet vágd négy felé, majd az alsó kép szerint ragaszd fel a kettő negyed körcikkből álló füleket a helyükre.

Díszítsd ki a szarvaska fejét. Ez azt jelenti, hogy két fekete gyöngyből ragassz neki szemeket, egy piros gyöngyből orrot, barna zsenília szálból pedig agancsokat. Ha ez kész, ragaszd a fejet a helyére.  

Végül a barna zsenília szál maradékából ragassz farkincát a szarvasnak, és adj neki egy helyes kis szalagot a nyakára.

karácsonyi rénszarvas

ITT találsz több képet a szarvasról.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.
A klasszikus karácsonyi formákat felhasználva sokféle ajándéknak kölcsönözhetsz ünnepi formát.
A férfiakat időnként nehéz megajándékozni nekik szóló apróságokkal, főként akkor, ha az ünnephez illő meglepetést szeretnél készíteni.
Készíts Karácsonyra rénszarvas ajándék kaspót a párodnak, férfi családtagjaidnak, barátaidnak. Lepd meg őket saját készítésű ajándék csomaggal.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.
A férfiaknak nem könnyű olyan ünnepi ajándékot készíteni, amely illik az ő stílusukhoz. Mégis, a megfelelő színekkel, formákkal tudsz meglepetést okozni.
A férfiak többsége is oda van a nyalánkságokért. Éppen ezért, bátran készíts nekik édesség csomagot karácsonyra.
Dobd fel a karácsonyi ajándékozást saját kézzel készített meglepetésekkel. Ajándékozz mindenkinek egy általad komponált művet.