Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyi ajándék férfiaknak

Dobd fel a karácsonyi ajándékozást saját kézzel készített meglepetésekkel. Ajándékozz mindenkinek egy általad komponált művet.
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándék férfiaknak

Készítsd el a képen szereplő, régi rugókból álló fenyő képet, vagy használj a kép által adott ötletet továbbgondolva egyéb alkatrészeket, régi szerszámokat, szögeket a karácsonyfa kialakításához. Ha még nem lepte el teljesen a rozsda a választott alkotóelemeidet, akkor tegyed néhány napra vízbe mindet, és a folyamat gyorsan lezajlik.

Szerezz be egy fa deszkadarabot. Ez lesz a képed alapja.

Mielőtt nekiállsz elkészíteni a fenyőt, mindenképpen gondold át, hogy akasztós, vagy támasztós képet szeretnél, és ennek függvényében rögzíts a deszkára akasztót, vagy támasztó elemet.

Illeszd a fa felületre az összeállításodat, először anélkül, hogy rögzíteni kezdenéd. Fontos, hogy előbb tervezz, és csak akkor láss hozzá a végleges alkotáshoz, ha már biztos vagy minden elem helyében. Ha ez megtörtént, akkor apró U szögekkel rögzítsd a fára a rugókat, egyéb alkotó elemeket.

“Boldog karácsonyt”, vagy Merry Christmas” felirattal is elláthatod a képet. Ez akkor szép, ha fekete, vagy fehér festékkel, és vékony ecsettel te magad fested fel a fa felületre. Ha feliratot is teszel a képre, ezt még azelőtt fesd fel, mielőtt az egyebeket rögzíted, mert utólag már akadályozni fognak a mozdulataidban a fenyő elemei.


Jó munkát, vidám alkotást.
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.
A klasszikus karácsonyi formákat felhasználva sokféle ajándéknak kölcsönözhetsz ünnepi formát.
A férfiakat időnként nehéz megajándékozni nekik szóló apróságokkal, főként akkor, ha az ünnephez illő meglepetést szeretnél készíteni.
Készíts Karácsonyra rénszarvas ajándék kaspót a párodnak, férfi családtagjaidnak, barátaidnak. Lepd meg őket saját készítésű ajándék csomaggal.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.
A férfiaknak nem könnyű olyan ünnepi ajándékot készíteni, amely illik az ő stílusukhoz. Mégis, a megfelelő színekkel, formákkal tudsz meglepetést okozni.
A férfiak többsége is oda van a nyalánkságokért. Éppen ezért, bátran készíts nekik édesség csomagot karácsonyra.
Dobd fel a karácsonyi ajándékozást saját kézzel készített meglepetésekkel. Ajándékozz mindenkinek egy általad komponált művet.