Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Üzenet a tojásban

A palackba rejtett titkos üzenet, a kínai szerencse süti, akár hiszünk benne, akár nem, akkor is izgalmas játék. Vajon mit üzen …
Tetszik? Oszd meg!

A neten találtam ez a tündéri, és igen egyszerű meglepetés ajándékot. Tojásba rejtett üzenet. Próbáld ki Te is.

üzenet a tojásba

Első lépésként fújd ki a tojást. Ha még nem csináltál ilyet, elmondom, hogy kell. Ez egyszerűbb, mint ahogy hangzik.

Egy hegyes tárggyal szúrd át a tojás tetejét. (Én egy mini saslik pálcát használok, mert ezt jól meg tudom fogni.) Itt csak apró lyukat csinálj. Fordítsd meg a tojást, és alul is lyukaszd át, de itt már legyen a lyuk kb 3 mm átmérőjű. Ha hústűt, saslik pálcát használtál, akkor az alkalmas a következő lépésre is. Dugd a tojásba a pálcát, és keverd meg a tojás belsejét, azért, hogy a sárgája burkát felszakítsd. Így nem marad egybe, és könnyedén ki tudod majd fújni.

Fordítsd vissza a tojást, és a tetején levő apró lyukra tapaszd rá a szád. Kezd el befújni a levegőt a lyukon úgy, hogy nem menjen félre a levegő. Addig fújd, míg az összes fehérje, és sárgája ki nem jön. Persze mindezt egy tányér, vagy tálka fölött tedd.

Én ezután még ki szoktam öblíteni forró vízzel a tojást, és hagyom száradni legalább egy napig.

Azt javaslom, hogy húsvét közeledtével már minden tojást így használj fel, hogy kifújod, és félre teszed. Így, mire jön a tojásfestés, díszítés, már elegendő készleted lesz.

palack posta otthon

A kifújt tojás külsejét alaposan tisztítsd meg, hogy a festék ne peregjen le róla. Fesd meg a száraz felületet.

tojásfestés

Írd meg az üzeneted, versikédet, jókívánságodat egy papírcsíkra, majd a papírcsíkot tekerd fel szorosan.

üzenet

A kis papír hengert csúsztasd bele a tojásba az alsó, nagyobb lyukon keresztül. Tehetsz a tojásba több üzit is, vagy mini rajzokat. Amit csak akarsz, és ami ráfér egy papírcsíkra.

húsvét

Most már csak annyi a dolgod, hogy becsomagold a tojáskát.

ajándék

Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.