Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Tojástartóból virág

Ne dobd el a tojástartókat. Használd fel őket a húsvéti dekorációhoz, vagy ajándék csomagoláshoz.
Tetszik? Oszd meg!

csomag dísz tajástartóból

Stílusos ajándék csomagolás húsvétra. Készíts csomagdíszt a kiürült tojástartóból.

Egy virág elkészítéséhez 3 kis tartókára lesz szükséged. Ezeket vágd ki, majd kettőből formálj szirmokat. Az egyikből több, hegyesebb szirmot alakíts ki, a másikból kevesebb, íveltebb leveleket vágj ki. A harmadik tartóka tetejét vágd le, ebből lesz a virág közepe. ragaszd össze a szirmokká formált tartókákat, de úgy, hogy elforgatod őket kicsit. A cél az, hogy minden levélke látható legyen, ne takarják egymást. Ha ezzel kész vagy, ragaszd bele a virág közepét a szirmos tartókába. 

virág tojástartóból

A doboz tetejéből vágj ki leveleket, és csíkokat. Ezeket ragaszd a szirmok aljára a kép szerint.

tojástartó dekoráció

Ha meghajlítod kifelé a szirom végeit, akkor megint más formája lesz a virágnak. Fel is fűzheted a virágokat egy zöld zsinórra, így füzért kapsz. Ezt fellógathatod, vagy lehet ebből is csomag díszítés. A virágok között csomózd meg a zsinórt, hogy ne csússzanak egymásra.

virágfüzér tojástartóből

Csokor virág tojástartóból:

A képek szerint vágd ki a szirmokat, fesd meg, és egy zöldre festett hurkapálcára tűzd fel a kész virágfejeket. A hurkapálca végére ragassz fel egy kis tojástartó darabot, ezt is mázold zöldre. Így még szebb, érdekesebb lesz a virágod, és a fej biztosabban ül a pálcán.

A képen forma vágót használnak, de ha neked nincs ilyened, akkor vágj ki saját formát a tojástartóból, azt fesd sárgára.

virág tojástartóból

dekoráció gyerekeknek

gyerek kézművesség

gyerekeknek húsvétra

húsvéti kézművesség

Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.