Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Tojásfestés körömlakkal

Szuper ötlet ez a körömlakkal festett hímes tojás. Ajándéknak se utolsó, ha márványmintás saját készítésű darabokkal akarod meglepni a családot.
Tetszik? Oszd meg!

Tojásfestés körömlakkal

Idén ez lesz a nagy újdonság. Mindenképpen ki kell próbálni, mert annyira tetszik a sok élénk szín, vidám kinézet.

Itt találtam ezt a szuper ötletet.

Mi kell hozzá: A szerző szerint sok sok tojást készíts elő, mert ha egyszer elkezded, nem tudod abbahagyni. Minél több színű körömlakk, szoba hőmérsékletű víz, fogpiszkáló, és körömlakklemosó ahhoz, hogy a végén le tudd tisztítani a kezed.

Tojásfestés körömlakkal

Tojásfestés körömlakkal

Tojásfestés körömlakkal

Tojásfestés körömlakkal

A víz hőmérsékletére nagyon ügyelj, mert ha túl hideg, akkor megdermed a lakk, és elsüllyed, ha túl meleg, akkor nem tapad meg a tojáson.

Öntsd bele a szobahőmérsékletű vízbe a körömlakkokat, majd egy fogpiszkálóval keverd kicsit meg, hogy a színek márványosan keveredjenek. Nyomd bele a tojást a vízbe teljesen, majd lassan vedd ki. Tedd ki a tojást száradni. Már készen is vagy.

Én nem főtt tojással fogom kipróbálni, hanem kifújt darabokkal, mert ha szép, akkor nem akarom húsvét után eldobni, és mindenképpen áthúzok rajta egy fonalat, hogy fel tudjam akasztani száradni. Így nem ken össze semmit, és nem fog sérülni a festés. Úgy gondolom, hogy tojást valamilyen konyhai összecsíphető eszközzel fogom a víz alá nyomni, mert így nem lesz tiszta lak a kezem. Ha kitalálom, mi a legjobb, akkor majd hozzáírom a bloghoz. Egyenlőre a tésztakiszedőn, és a kockacukor kiszedőn gondolkodom :D

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.