Tojás naptár Húsvétra várva

A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
Tetszik? Oszd meg!

Húsvét váró tojás naptár

A Húsvét közeledtével miden család készül az ünnepre. A keresztény családok a vallás által előírtak szerint készül, más családok a rokon látogatásokat szervezik, megint mások a tavasz köszöntését látják a húsvéti ünnepekben. Mindenki a maga módján ünnepel. A gyerekek pedig mindenütt várakozással tekintenek a nyuszi érkezésének napjára.

Készíts az apróságoknak a várakozást fokozó Húsvét váró tojás naptárt, ezzel is hozzájárulva az ünnepi előkészületek izgalmaihoz.

Úgy készítsd el a naptárt, hogy az illeszkedjen a húsvéti dekorációhoz. Így még egy elemed van, ami vidám, tavaszi, ünnep váró hangulatot teremt a lakásban.

A Húsvét váró tojás naptár elkészítéséhez használj műanyag tojásokat, vagy kindertojás belsőket.

Ragaszd fel az édességekkel, vagy apró ajándékokkal megtöltött tojásokat egy műanyag tálca alapra, vagy egyszerű műanyag lapra. Díszítsd ki az alapot, hogy hangulatos dísze legyen a lakásnak. Végül alkoholos filccel számozd meg a tojásokat, és már kezdődhet is a visszaszámlálás.

Egy ilyen kis apróságnak minden gyerek örülni fog, legyen csupán néhány éves, vagy kamasz korba ért nagylány, nagyfiú :)


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.