Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Tojás díszítés anyag darabkákkal

Készítsünk húsvéti dekorációt. Díszítsünk tojásokat, amelyek lehetnek apró ajándékok, vagy épen díszíthetjük velük a lakásunkat.
Tetszik? Oszd meg!

Egy nagyon érdekes, és szép tojásdíszítést találtam a neten. Megmutatom nektek is. 

tojás készítés

Ehhez a szépséghez nem kell más, mint egy hungarocell tojás, filctoll, mérőszalag, szike, némi szövet anyag, ha lehet, több színű, egy gombostű, és kis szalag az akasztó részhez.

Nézzétek, hogy készül:

Először is, osszuk fel a tojást 8 részre a legszélesebb részénél. Pontokkal jelöljük be ezeket a pontokat.

húsvéti tojás dísz

A tetején, és az alján is jelöljük be a középpontokat, majd a mérőszalag segytségével húzuk meg a vonalakat.

húsvéti tojás dekorálás

Most vonaltól vonalig húzzunk íveket a tojásra a tetejétől kezdve, majd az alatta levő ívsort eltolva húzzuk meg, úgy, ahogy a képen látjuk. Így osszuk fel az egész tojást.

húsvéti tojás dekor

Ha végeztünk a rajzolással, a vonalakat húzzuk át óvatosan szikével. Ezzek előkészítjük a hejet az anyag darabkáknak.

húsvéti tojás készítés

Ha készen vagyunk a bevágásokkal, akkor daraboljuk fel az anyagokat, és kezdjük el felvinni a tojásra ezeket. A szikével, vagy a körömvágó készletben található eszközök segítségével óvatosan nyomkodjuk bele az anyagot a vágások vonalába.

húsvéti tojás díszítés

Ha eléggé benyomtuk az anyag darabokat, akkor vágjuk le a felesleges széleket.

húsvéti tojás speciális

Végül a megmaradt széleket nyomkodjuk be a vágás vonalakba.

húsvéti tojás dekorálása

Folytassuk a munkát, amíg az egész tojást be nem fedjük.

piros tojás

Most már csak az akasztó szalagocskát kell rögzítenünk a gombostűvel.

mintás tojás

Jó munkát, vidám időtöltést kívánok nektek!

Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.