Színes dekoráció Húsvétra

A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Tetszik? Oszd meg!

Húsvéti dekoráció

A képen látható tojástartóból készült virágcsokor önmagában is dísze lehet a lakásnak Húsvét idején, de akár egy ajándék része is lehet. Ha megnézed a képet, jól láthatod, hogy a tojástartó közepét gombok díszítik. De ezeket felcserélheted csoki tojásokkal, vagy éppen műanyag tojásokkal, amelyek apró ajándékokat rejtenek. Így egyszerre két ajándékot is átadhatsz. Egy kedves tavaszi dekorációt, és kis édesség, vagy játék ajándékot. Sőt, ha nagyobb gyerekről van szó, akár kis ékszereket is rejthetnek a műanyag tojások.

Az ajándék elkészítéséhez szükséged lesz egy keretre feszített vászon alapra, tojástartóra, zsenília szálakra, egy darab szalagra, ragasztóra, és festékre. Természetesen ezeken kívül kell még az, amit a tojástartó virágszirmok közepébe teszel.

A keretre feszített vászon alapot fesd be akril festékkel magad választotta színűre.

A tojástartóból vágd ki a szirmokat, majd fesd be más más színűre mindet.

A zsenília szálakat fogd csokorba, és kösd át a szalaggal.

Ha már megszáradt minden festék, akkor állítsd össze a képet ragasztó segítségével, majd helyezd el a választott belsőket a szirmok közé.

Az alábbi képsoron lépésről lépésre végignézheted, hogy kell elkészítened az ajándékodat.

Tojástartóból fali dekoráció

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.