Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyuszik ruhacsipeszből

A húsvét közeledtével már várjuk a tavaszt is. Ilyenkor szívesen díszítjük fel a lakást vidám, színes dekorációval. Idén készíts kis ruhacsipesz nyuszikat is.
Tetszik? Oszd meg!

nyuszi csipeszek

A háztartási boltokban, nagyáruházakban, sőt, egyre több hobbi boltban lehet kapni különböző formájú, fából készült csipeszeket. Ezekből szinte minden ünnepre készíthetünk apró kis ajándékokat, dekorációkat. Ilyen ötlet például a tavasz közeledtével, és a húsvéti ünnepkör idején kedves kis figura a nyuszi is.

Összeszedtem néhány ötletet, milyen módon festheted ki, díszítheted fel a facsipeszeket, hogy édes kis nyuszi figurák legyenek belőlük. A nyuszikat aztán sokféle módon felhasználhatod. Díszítheted velük a lakást, egy mágnessel ünnepi jegyzettartó varázsolható belőle, vagy lehet csomagolás dekoráció, összeragasztva cserépdísz, vagy húsvéti nyuszifészek széle, esetleg apró ajándék a gyerekeknek, rokonoknak.

csipesznyuszi készítés

csipesz nyuszi készítés

ajándék húsvétra

húsvéti dekoráció

nyuszi dekoráció

Ha végig nézted a képeket, akkor már csak azt kell eldöntened, hogy milyen nyuszikat szeretnél készíteni, mert ehhez kell előkészítened az eszközöket.

A legegyszerűbb, natúr színű változathoz elég egy fekete, és egy rózsaszín, vagy pink filc. Ezekkel megrajzolhatod a nyuszi arcát, és a füleit.

Befestheted a csipesz egész felületét. Ehhez használj akril festéket. Aztán erre festhetsz, rajzolhatsz, vagy akár szalvéta technikával is felöltöztetheted a nyuszit. Apró pompomokból készíthetsz neki farkincát, szalagból, színespapírból nyakkendőt ragaszthatsz neki, vagy éppen a fülére tehetsz apró virágokat, kalapot. Találd ki, és készítsd el.

Ha a kész csipesz nyuszikat összeragasztod, akkor lehet belőlük ünnepi girland dísz, gyertyatartó, vagy bármi, amit szeretnél.

A nyuszi alkotásba a gyerekeket is be lehet vonni, így egész fészeknyi nyuszit készíthettek, amelyek mindegyike más és más.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.