Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyuszi szalvéta gyűrű ötletek

Az ünnepi asztal dísze a dekorációhoz, az alkalomhoz illeszkedő szalvétatartó, szalvétagyűrű. Készíts magad nyuszis kiegészítőt ajándékba, vagy a saját családodnak.
Tetszik? Oszd meg!

szalvétagyűrű nyuszi

Húsvét alkalmára készíthetsz különböző szalvétatartó gyűrűket az ünnepi asztal díszítésére. Elkészítheted a gyűrű készletet egyszerű színes papírból, díszes scrapbook papírból, vagy használhatsz kartont, esetleg filc anyagot, vagy éppen süthető, vagy levegőn száradó gyurmát.

Az anyagot annak megfelelően érdemes kiválasztanod, hogy ajándékot, tartós darabot, vagy egyszeri díszítésre használt dekorációt tervezel készíteni.

Összegyűjtöttem néhány típust, amelyek jó gondolat indítók egy saját készlet megalkotásához.

Az alábbi képen egy papírhengerből készült maga a gyűrű. Ez elég tartós, mert kemény az anyaga. Erre aztán bármilyen nyuszi figurát, virágot, vagy festett tojást, esetleg kifújt, félbetört tojáshéjból készült dekorációt ragaszthatsz.

szalvéta gyűrű nyuszi

Scrapbook papírból, vagy egyszerű színes papírból úgy készíthetsz a legegyszerűbben szalvétagyűrűt, ha egy papírcsík végén rajzolod meg a figurát, amit ollóval körbevágsz, majd ragasztóval, vagy kapcsozó géppel összeállítod a gyűrű formát.

szalvétagyűrű húsvétra

szalvéta gyűrű húsvétra

Süthető gyurmából, levegőn száradó gyurmából tartós ajándékot készíthetsz, például a képen látható nyuszi formával. Ezt a nyuszit, és hasonló típusú szalvétagyűrűket egyébként meg is vásárolhatsz az Etsy oldalán, ahol kézművesek kínálják az alkotásaikat a világ minden részéről.

szalvétagyűrű készítés

Ha elkészítetted a saját szalvétagyűrűidet, és küldesz nekünk képeket róla az ajandekkatalogus@ajandekkatalogus.hu email címre, néhány mondatban pedig leírod az elkészítés folyamatát, akkor megjelenítjük azt külön blogbejegyzésben, és a facebook oldalunkon külön bejegyzésben mutatjuk meg a látogatóinknak.


Jó munkát, vidám ötletelést!
Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.