Nyuszi ajándék befőttes üvegben

Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Tetszik? Oszd meg!

Húsvéti ajándék befőttes üvegben

A befőttes üvegbe ültetett csokinyuszi kedves, és ötletes ajándék a húsvéti ünnepekre gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Magad is könnyedén elkészítheted, és a díszítést, illetve az üvegbe pakolt dolgokat már ezerféleképpen variálhatod.

Már maga az üveg is lehet egyedi. Válasz egy neked tetsző, formás darabot. Találd ki, hogy kívülről, belülről hogy díszíted ki, illetve azt is, hogy mi mindent teszel bele.

Az üvegre tehetsz külső díszítésként feliratot, vagy befestheted, esetleg szalvéta technikával dolgozhatsz rá. A szájára köthetsz masnit, és lelógó bilétákat, amelyekre üzeneteket írsz.

A belsejébe tehetsz a csoki nyuszi alá tojás cukorkákat, csoki tojásokat, a fészek pedig készülhet gumicukorból, más édesség csíkból.

Ha idősebb korosztálynak készíted az ajándékot, akkor nem kell, hogy minden ehető legyen az üvegben. Tehetsz bele konfettiből, szerpentinből készített fészket, egy helyes kézi készítésű nyuszit, körömlakkot, szemfestéket, rúzst, ékszert, mini alkoholos üvegeket, stb.

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.