Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyalókából nyuszi ajándék

Készíts kis nyuszi figurákat nyalókából apró húsvéti ajándéknak, vagy a nyuszifészek díszítéséhez.
Tetszik? Oszd meg!

nyuszi nyalóka dekoráció

nyuszi nyalóka ajándék készítés

Ezeket a cuki nyuszikat itt találtam. Nagyon jó ötlet ez a húsvéti ajándékcsomagokhoz, vagy a nyuszi fészek díszítéséhez, de a lakás dekorálásához is szuper kiegészítők lehetnek. Ezek kívül megajándékozhatjátok vele a kis barátokat, vagy éppen a tanító néniket, óvónéniket is.

Mire lesz szükséged az elkészítésükhöz:

  1. Annyi nyalóka, ahány nyuszit készíteni szeretnél. Minél több színű, csomagolású nyalókát veszel, annál vidámabb társaságot állíthatsz össze.
  2. A nyalóka méreténél kisebb fa golyók, vagy hungarocell golyók, amelyeket a hobbi boltokban tudsz beszerezni.
  3. Fehér, de akár színes zsenília drótok, ezeket is hobbi boltokban, vagy írószerekben, esetleg játékboltokban lehet kapni.
  4. Kis mozgó szemek. Mi a KIK-ben vettünk ilyeneket, de ezek is kaphatóak a hobbi boltok többségében
  5. Kis fa szívecskék a nyuszik talpához
  6. Vékony selyem szalag
  7. Pompom csomag (legalább 3  különböző méretű pompomal) a nyuszifarkakhoz, az orr elkészítéséhez, illetve a nyuszi kezeihez. Ezek is írószerben, vagy hobbi boltokban kaphatóak.
  8. Akril festék a fagolyók, és a talpak befestéséhez
  9. Vékony filc a talpak megrajzolásához.
  10. Ragasztópisztoly a nyuszi összeállításához.
A nyuszikák elkészítéséhez első lépésként fesd be a fagolyókat, és a fa szíveket fehérre. Hagyd mindet megszáradni.

A festék száradása után rajzold meg a filccel a talpak vonalát a képen látható módon.

Most már elkezdheted összeállítani a nyuszikat. Ragaszd fel a nyalóka aljára a talpat, majd húzd rá a fagolyót a nyalóka szárára. Próbáld meg a nyalóka papírt feltekerni a nyélre, hogy ez is beférjen a lyukba. Ha ez nem megy, akkor vágd le a felesleget, és egy kis ragasztóval rögzítsd a fejet.

Ragaszd fel a nyuszi kezeit, és farkincáját alkotó pompomokat, majd a szemeket. Ezek többnyire öntapadósak, de ha nem elég erős a ragasztó, akkor egy csepp pisztolyragasztóval tedd stabilabbá. Tedd fel ragasztóval a nyuszi orrát is.

Kösd meg a nyuszi nyakkendőjét a selyemszalagból, majd hajtogasd fül formára a zsenília szálat, és azt is rögzítsd a nyuszi fejére.

Ha elkészült a mintadarab, akkor jöhet a kis csapat többi tagja is.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.