Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Húsvéti ülésrend dísz kiskanálból

Az ünnepi asztalra a sok finom ételen túl kerülhetnek asztaldíszek is. Ilyenkor a terítésre is jobban odafigyelünk, mint a hétköznapokon.
Tetszik? Oszd meg!

Mutatok nektek egy egyszerű, és aranyos, igazi húsvéti hangulatot árasztó asztaldíszt, ülésrend jelölőt. A vidám színek miatt akár gyerekek születésnapi zsúrján is használhatsz ilyeneket.

húsvéti dekoráció

Mi kell hozzá: műanyag kiskanalak, mini cserepek, tűző hab, papír zsepi, festék, szalag, papír, filc

Készítsd elő a szükséges kellékeket. Kezd el befesteni a műanyag kanalakat. Fontos, hogy előtte alaposan tisztítsd meg, mert ha zsíros, akkor lepereg a festék.

húsvéti kézművesség

A tűzőhabot használhatod tartónak, amibe beleállítod a kanalakat, és így könnyebben fested le. A pöttyöket csak akkor kezdd el ráfesteni az alapra, ha az már teljesen megszáradt.

asztal dísz

Fesd be a virágcserepeket fehérre, de a belső felületet se hagyd ki, mert így szebb lesz. Ha megszáradt a fehér alap, akkor színezd a cserepek peremét a kanállal egy színűre, és ha megszáradt a festék, akkor kezdd felfesteni a pöttyöket. Most már biztosan megszáradtak a kiskanalak is. Kiveheted a tűzőhabból mindet, és szike, vagy éles kés segítségével feldarabolhatod a habot. A darabokat tedd a cserepek aljába, és állítsd bele a kanalakat.

ülésrend jelölő

Fesd meg a csibe csőrt, és a szemeket, és ha megszáradt a festék, akkor köss a csibe nyakára pici masnikat.

apró ötletek húsvétra

csibe húsvét

A cserépbe tegyél fehér, finoman összegyűrt papírzsepit a kanál köré. Ezzel eltakarod a tűzőhabot, és kész is vagy. Ha ülésrend jelölőnek szeretnéd használni a kis díszeket, akkor ragassz a kanalak szárára kis papírcsíkokra írt neveket.

Jó szórakozást, vidám időtöltést! 
Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.