Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Húsvéti dekoráció ötletek

Tavasszal, főleg húsvét közeledtével szívesen díszítjük a lakást virágokkal, vidám színekkel, húsvéti motívumokkal.
Tetszik? Oszd meg!

húsvéti dekoráció

Összegyűjtöttem néhány kedves ötletet, amelyekkel könnyedén díszítheted otthonodat, környezetedet:


A tojástartóba bármit tehetsz, azonnal húsvéti hangulat lesz tőle. Itt például kicsi pohárkák kerültek a tojások helyére, és bele friss kis virágok.

húsvéti ötletek

Dunsztos üveg cukorkákkal töltve, muffin papír sapka gyanánt a tetején, két kis nyuszifül, egy nyuszi pofi, kis szalag, és máris ott vigyorog a húsvét a lakásban.

húsvéti ötlet

Ha vannak kis cserepeid, akkor nincs más dolgod, mint megfesteni a kép szerint néhány tojást, és beleültetni őket a cserépbe. Tündériek, és nagyon egyszerűen elkészíthetőek.

ötletes dekoráció

Kövekből színes asztali dekoráció. Ezek a kövek egyszerű temperával vannak megfestve, de használhatsz üvegfestéket is.

festett kövek

A tojástartót nyisd ki, tegyél bele színes kinder tojás játék tartókat, ebbe néhány cukrot, és kész is egy kedves dekoráció, amit a gyerekek különösen szeretni fognak.

tojástartóból dekoráció

Egy faág, vagy inda darab, némi szalag, 3-4 apró figura, és kész is ez a helyes kis dekoráció.

húsvéti girland

A koszorú alapot nem csak ajtóra teheted. Ha a plafonra, vagy a csillárra rögzíted vízszintes helyzetben, akkor felkötözhetsz rá mindenfélét, aminek köze van a húsvéthoz, a tavaszhoz.

húsvét

Egy cserépbe, vagy kaspóba tegyél hungarocell, vagy virágtál alapot, rakj rá egy kis műfüvet, tűzdeld tele tojásokkal, virágokkal. Kívülről díszítsd szalaggal, és máris van egy helyes kis asztaldíszed.

húsvéti asztaldísz

Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.