Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Húsvéti csibe dobozka tojástartóból

Ennek a kiscsibének az elkészítése nem csak szórakoztató, de nagyon egyszerű is. Azán lehet belőle dekoráció, vagy kis ajándék dobozka.
Tetszik? Oszd meg!

tojástartó csibe

Ajándékozhatsz benne apró csokikat, cukorkákat, vagy éppen készíthetsz belőle pár darabot, ami a nyuszifészket, vagy a lakást díszíti.

Kell hozzá egy üres tojástartó, ragasztó, színes papír, fekete filc, és sárga festék.

Kivágod a tojástartó alsó, felső, összeillő részét. Befested sárgára a tartókát kívül, belül, majd belülről összeragasztod egy papírcsíkkal a két rész, hogy nyitható legyen. A képen kívülről ragasztották össze a két részt, de ha belülre teszed, akkor nem látszik, és így szebb. Ráadásul festeni is könnyebb a darabokat, amíg külön vannak.

Narancs, és citromsárga színes papírból kivágsz háromszögeket, amelyeknek a végeit behajtod. Ezeket a végeket a dobozka belsejében rögzíted ragasztóval. Így lesz csőre, és szárnya a kis madárnak. Kivágsz két lábacskát a narancs papírból, hogy talpa is legyen a csibének, majd fekete filccel berajzolod a szemeket.

tojástartó csibe ajándékdoboz

tojástartó csibe ajándékba

Jó munkát, vidám alkotást!


Az ötletet Jerominától kaptuk.

Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.