Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Húsvéti ajtókoszorúk

Sokszor elég néhány képet végignézni ahhoz, hogy ötletek szülessenek a fejünkben a lakásunk dekorációjáról. Ez a blog segít.
Tetszik? Oszd meg!

húsvéti szív koszorú

Összegyűjtöttem néhány ajtó dísz, húsvéti koszorú képét, amelyek segítségével elkészítheted a saját koszorúdat.


A koszorú alapot fonallal tekered be, a szirmokat filcből vágod ki, a két szélét felhajtod, és egymáshoz ragasztod őket úgy, hogy végük körbe érjenek. Öltheted is, így nem kell megvárni, amíg megszárad a ragasztó. Végül a virágokat gombostűvel tűzöd a koszorúra.

húsvéti filc koszorú

húsvéti virág koszorú

A koszorú alapot fonallal betekered. A virágot a csigavonalas vágással készített virággal kezded, aztán a filcből kivágott, egyre növekvő szirmokat körben felragasztgatod. Figyelj arra, hogy az egymást követő sorok mindig elcsúsztatva érinkezzenek.  

húsvéti lila koszorú

húsvéti koszorú

A koszorú alapot fonallal betekered. A virágot a csigavonalas vágással készített virágokból csinálod meg, és gombostűvel rögzíted.

húsvéti ajtódísz

húsvéti filc ajtódísz

Ez is csigavonalas hajtogatás, de itt gyűrt, festett papír csíkokból készül a virág.

húsvéti papír virágos ajtódísz

papír virágok

A virágszirmokat úgy készítjük, mint a virágos karkötő szirmait. Ezt az alapot is fonallal borítjuk.

húsvéti ajtódíszek

húsvéti ajtódíszek otthon

Műanyag, vagy kifújt tojásokat festünk meg, és ragasztóval rögzítjük az alapra.

tojás koszorú

A fonallal bevont alapra szövet anyag csíkokból feltekert virágokat ragasztunk, űzünk. 

virágkoszorú

Ez az alap mohával van bevonva. Ilyet lehet vásárolni, aztán már csak díszítenünk kell tavaszi virágokkal, kifújt fürjtojással, tollakkal.

moha, és tavaszi virágok

Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.