Húsvéti ajtódísz műfűvel

A tavaszi koszorúnk bármilyen anyagból készülhet, a lényege a tavaszi színvilág, és az élénk színű tavaszi virágok.
Tetszik? Oszd meg!

műfüves ajtódísz

Ezt az egyszerű, hangulatos kis koszorút könnyedén elkészíthetjük műfű, filc virágok, gombostű, és szalag segítségével.

Az első dolgunk az, hogy a hungarocell alapot bevonjuk műfűvel. Ezt rögzíthetjük ragasztóval, de vékony drótot is használhatunk.

húsvéti koszorú

Ezeket a kis filc virágokat füzérben is megvásárolhatjuk a hobbi boltokban, de darabjával is árulják. Ha szeretnénk, és van kedvünk, időnk, akkor ki is vagdoshatjuk darabonként filc anyagból.

tavaszi koszorú készítés

Gyöngy fejű gombostűvel tűzzük fel elszórtan a virágokat a füves alapra. Ízlés szerint használjunk több, vagy kevesebb virágot.

ajtó dísz készül

A kis zászló sort dísz szalagra rögzített, filcből kivágott kis háromszögekből rakjuk össze.

koszorú díszítés

A varrógépet természetesen helyettesíthetjük kézi varrással is, hiszen nem kell sokat varrni. Aki gyakorlatlan a varrógép használatában, az egyszerűbben is boldogul a tűvel, cérnával.

tavaszi dekoráció

A tavasz betűit vágjuk ki egy halványzöld filc anyagból, és ragasztóval rögzítsük a kis zászlókra. Végül gombostűvel tűzzük fel a zászló sort a koszorúra, kössünk masnit egy szalagból, és a szalagot kössük fel a koszorú felső részére.

tavasz

Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.