Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Cukorka csomag csibe formában

Apró húsvéti ajándéknak jó ötlet lehet, ha a cukorka, vagy csoki csomagot felöltöztetjük csibe, vagy nyuszi formára. Így játék, és édesség egyben.
Tetszik? Oszd meg!

húsvéti cukorka csomag

Nézd meg a képen látható kiscsibéket. A hasuk tele van finomságokkal. Apró ajándékötlet ez, amelyet te is könnyedén elkészíthetsz. A csibe pocakját megtöltheted kis ajándékokkal, kinder tojással, vagy ahogy a képen látod, egy adag tojáscukorral, esetleg csokitojással.

Az elkészítéséhez szükséged lesz celofánra, előre gyártott pompomra, vagy fonalra, amiből te magad készítesz egy szép, sűrű pompom-ot, dekorgumira, zsenília drótra, mozgó szemekre, apró narancssárga filcre, (de ezt helyettesítheted dekorgumival, vagy narancssárga színespapírral is), és ragasztóra.

Az ajándékot, vagy cukrot, csokit tedd a celofán darabra, és fogd össze a csomagot a tetején. Celuxal, vagy egy darab fonallal kösd meg a kis csomag száját.

A dekorgumiból vágj ki két szívecske formát. Ebből lesznek a csibelábak. Ezt ragaszd a helyére, a csomag aljára. Vágj ki egy köralakot a dekorgumiból, ezt vágd ketté, és a két félkört ragaszd fel a csomag oldalára. Ezek lesznek a csibeszárnyak.

Készítsd el a csibe fejét. Ezt megteheted előre elkészített pompomból, vagy készíts egy sűrű fonal pompom-ot sárga fonalból. A fej formára ragaszd fel a szemeket, és a pici narancssárga háromszögeket, amelyekből lesz a csőr.

Ragaszd a csibefejet a csomag tetejére. Ehhez esetleg segítségként használhatsz fogpiszkálót, aminek a pompomba szúrt részére ragasztót teszel.

Végül a zsenílis drótból hajtogass masnit, és azt rögzítsd a csibe nyakára. Ha elég stabilan áll a csibe feje, akkor használhatsz selyem szalagot is zsenília drót helyett.

A masni közepét díszítsd mini pompommal, vagy kis filcdarabbal.


Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.