Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csokitartó figurák virágcserépből

Ezek a kis cserép figurák édes kiegészítői lehetnek a húsvéti lakás dekorációnak. Sőt, ha telepakoljuk hímes tojással, csokival, akkor ajándék is lehet belőlük.
Tetszik? Oszd meg!

Csokitartó figurák virágcserépből

Mire lesz szükséged: Natúr cserepek, dekorgumi, mozgó dekor szemek, festék (lehetőleg akril), ragasztó, és zsenília szálak.

Első lépésként fesd be a cserepet az alapszínnel. Sárga árnyalat a csibének, és fehér, vagy szürke a nyuszinak. Ha megszáradt a festék, akkor egy körlap segítségével rajzold elő a pofi köröket, majd fesd be ezeket a csibénél az alapszíntől eltérő sárgára, a nyuszinál rózsaszínre.

Várd meg, amíg megszárad a festék. Ha már száraz, akkor megfestheted a nózit, és a csibecsőrt. Ha ez a réteg is megszáradt, akkor ragaszd fel a szemeket, végül a fekete festékkel fest meg a nyuszi orrának befejezését, és bajszát, illetve a csibe szempilláit.

Miután minden festék megszáradt, vágd ki a dekorgumiból a talpakat, illetve a nyuszifül részeit, amjd rögzítsd a cseréphez.

Végül a sárga zsenília szálakból hajtogasd meg a csibe szárny, és faroktollát, és ragaszd a helyére.

Ha készen vagy, akkor már csak annyi dolgod van, hogy feltöltsd a kis tartókákat :D


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Húsvét

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Húsvét

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A felnőttek már nem nagyon szokták megajándékozni egymást Húsvét alkalmával. Mégis. Ha egy kedves Húsvéti dekorációt készítesz, és azzal leped meg édesanyádat, vagy barátaidat, azzal biztosan kellemes meglepetést okozol.
A legapróbb ajándékot is fel lehet öltöztetni úgy, hogy annak az alkalomhoz illő hangulata legyen, és igazi meglepetés váljék belőle.
A Húsvétot is megelőzi a készülődés a családokban. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a reggel, amikor megérkezik a nyuszi.
A húsvéti készülődés alkalmával a legtöbben a lakást is tavaszi, vidám, színes díszbe öltöztetik. A tojástartóból készült kép is része lehet ennek.
Készíts Húsvétra ötletes ajándékcsomagot a családodnak, rokonoknak, és főként a gyerekeknek.
Hobbi boltokban is beszerezhetőek, de egyes édességek is rejtenek kis műanyag tojásokat, amelyekből aranyos kis figurák készíthetőek húsvétra.
Húsvét alkalmával a legtöbb országrészben a gyerekeket szokás megajándékozni, de egy apró ajándéknak a felnőttek is mindig örülnek.
A karton tojástartóból, amelyen a tojás vásároljuk, sokféle apróságot el lehet készíteni, többek között húsvéti csibe, kakas, és tyúk tojástartó figurákat is. Nézd:
A kiégett villanykörtéket nem érdemes a szemetesbe tenni, mert egész évben felhasználhatóak apró ajándékok elkészítéséhez. Húsvét közeledtével is.