Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Tök díszítés szalvéta technikával

A szalvéta technika zseniális. Azok is gyönyörű dolgokat készíthetnek, akik nem tudnak művészi szinten festeni, rajzolni. Ajándékozz szalvéta technikával készült ajándékokat.
Tetszik? Oszd meg!

Ha ősz, akkor őszi termések, dísztökök, színes falevelek, és persze Halloween.

Ha nincs kedved tököt faragni, vagy valami igazán különleges díszítést szeretnél a lakásodba, ha van néhány szép, őszies, vagy izgalmas mintájú szalvétád, akkor itt a remek alkalom, hogy kipróbáld a következőt:

decoupage dísztök

Borítsd be szalvétával a dísztököket, halloween tököt.

Miért érdemes megpróbálni: Így a tök tovább eltart, egész ősszel díszítheti a lakásodat. Sokfélét, és sok méretben elkészítheted. Kiváló ajándék ötlet lehet egy egy ünnepi alkalomra, vagy csak úgy kedveskedni az ismerőseidnek, családtagjaidnak. Szerintem sorolhatnám még az érveket, de ha eldöntötted, hogy megpróbálod, akkor már te magad is kitalálod, mit kezd vele.

Arra mindenképpen ügyelj, hogy ha nem elég világos a tök, akkor először be kell festened fehérre, tört fehérre, mert különben a felragasztott szalvéta mintája bele fog olvadni a háttérszínbe.

decoupage dísztök ajándék

Várd meg, amíg megszárad a festék. Amíg erre vársz, vágd ki a szalvétából azokat a mintákat, amelyeket a tökre szeretnél ragasztani. Válaszd szét a szalvéta rétegeit. A szalvéták többnyire 3 rétegből állnak. Neked csak a legfelső réteg kell, amin a minta van. 

őszi decoupage dísztök

Fogd a szalvéta ragasztót, és kend be a tök felületét ott, ahol a szalvétát rá szeretnéd ragasztani. Ügyelj arra, hogy mindenhol legyen ragasztó. Az nem baj, ha nagyobb felületen kened be a tököt. A lényeg, hogy kisebb ne legyen a mintánál.

decoupage dísztök ajándékozás

Óvatosan tedd rá a tökre a szalvétát. Figyelj arra, hogy ne gyűrődjön. Végül az ecset segítségével kend be a szalvéta teljes felületét ragasztóval úgy, hogy közben el is egyengeted a szalvétát. Mindig a minta közepétől húzd kifelé az ecsetet.

Ha végeztél, akkor jöhet a következő szalvéta. Ugyanezzel a módszerrel ragaszd fel az összes darabot, aztán hagyd megszáradni az egészet.

ajándék készítés

Akár az egész tököt is bevonhatod szalvétával. Sőt, ha kedved van, akkor spárgával, dróttal, őszi termésekkel, falevelekkel díszítheted a tetejét. Így egész kompozíciókat készíthetsz őszi, illetve Halloween dekorációnak.

őszi ajándékok

ajándékozz ősszel

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Halloween

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Halloween

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Halloween a sok más mellett a gyerekek számára még az édességről szól, és a vidám, mégis ijesztő jelmezekről.
Halloween alkalmával a mindennapi dolgokból is alkothatunk kis förmedvényeket, mert akkor az is vidám, és vicces, meg persze lehet kicsit ijesztő is.
Ha az ajándékozás Halloween környékén esedékes, akkor bátran készíts alkalmi dekorációt az ünnepelt meglepésére.
Az apró meglepetések nem kell, hogy ünnepekhez kötődjenek. Mindenki szereti, ha megajándékozzák, csak úgy.
Lepd meg Halloween alkalmával munkatársaidat, barátaidat bogarakból, pókokból készített fejdísszel, koronával.
Lepd meg a barátaidat, munkatársaidat halloween alkalmával egy apró kis ajándékkal. Készíts nekik nyalka pókot!
Ha kedveled a halloween rémes jelmezeit, kellékeit, és szereted megünnepelni az évnek ezt a napját, akkor lepd meg barátaidat szellem kézzel.
Készíts mini tök lámpásokat halloweenre. Ezeket aztán elajándékozhatod, vagy dekorálhatsz velük a halloween partyn.
A halloween tök ma már sok helyen elengedhetetlen kelléke a közeledő ünnepnek. Ezt még ott is sok helyen elkészítik, ahol nem tartanak buli.