Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Sütőtök váza

Igazi őszi dekoráció, és ajándék ötlet. Sütőtökből készült váza. Szuper. Nekem nagyon tetszik. Díszítheti a lakást egész ősszel, és kiváló névnapi ajándék.
Tetszik? Oszd meg!

sütőtök váza névnapra

Többféleképpen is elkészítheted. Levághatod a tetejét, és kivájod a közepét annyira, hogy elférjenek benne a virágok, amelyeket félig a tök húsába szúrsz. Félszáraz virágokat teszel bele, és így, mint egy alkalmi csokor, a tök kiszáradásáig virít.

Azt is megteheted, hogy kivájod a tök teljes belsejét, lakkal befújod kívül, belül, és egy üveg vázát teszel bele, ebbe állítod a virágokat. Így már kicsit tartósabb, de ez sem tart tovább néhány hétnél. Természetesen függ attól is, hogy milyen hőmérsékletű, és páratartalmú helyen tartja a megajándékozott a csokrot.

tök váza halloweenra

Ha lopótökből készíted a vázát, akkor ki tudod szárítani, és tényleg tartós darabot tudsz készíteni. Mindenesetre szerintem kiváló halloween dekoráció, vagy névnapi ajándék egy ilyen őszi csokor elkészítése, hiszen igazán különleges, és alkalmi jellege van, még akkor is, ha hamar tönkre megy, mint a vágott virágcsokor. Mégis, azt is szeretjük csodálni, amíg friss.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Halloween

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Halloween

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Halloween a sok más mellett a gyerekek számára még az édességről szól, és a vidám, mégis ijesztő jelmezekről.
Halloween alkalmával a mindennapi dolgokból is alkothatunk kis förmedvényeket, mert akkor az is vidám, és vicces, meg persze lehet kicsit ijesztő is.
Ha az ajándékozás Halloween környékén esedékes, akkor bátran készíts alkalmi dekorációt az ünnepelt meglepésére.
Az apró meglepetések nem kell, hogy ünnepekhez kötődjenek. Mindenki szereti, ha megajándékozzák, csak úgy.
Lepd meg Halloween alkalmával munkatársaidat, barátaidat bogarakból, pókokból készített fejdísszel, koronával.
Lepd meg a barátaidat, munkatársaidat halloween alkalmával egy apró kis ajándékkal. Készíts nekik nyalka pókot!
Ha kedveled a halloween rémes jelmezeit, kellékeit, és szereted megünnepelni az évnek ezt a napját, akkor lepd meg barátaidat szellem kézzel.
Készíts mini tök lámpásokat halloweenre. Ezeket aztán elajándékozhatod, vagy dekorálhatsz velük a halloween partyn.
A halloween tök ma már sok helyen elengedhetetlen kelléke a közeledő ünnepnek. Ezt még ott is sok helyen elkészítik, ahol nem tartanak buli.