Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pókháló Halloween dekoráció

Halloween alkalmából még azok is barátságosabban bánnak a pókokkal, pókhálókkal, akik amúgy irtóznak tőlük. Mármint nem az igaziakkal :
Tetszik? Oszd meg!

halloween pókháló

Drótból nagyon szép pókhálókat lehet készíteni Halloween-re. Ez a dekorációs elem több szempontból is jó ötlet lehet. Egyrészt a tartóssága okán, és mert akár nagyon kidolgozott formában is elkészíthetjük, szuper ajándék lehet belőle, másrészt nem csak önmagában dekoráció, de ráaggathatsz sokminden mást, így mint tartóelem is működik, és hát önmagában is jól mutat a sarkokban, vagy akár a nyílt falon elhelyezve.

A hobbi boltokban be tudsz szerezni különböző vastagságú drótokat. Ezek lehetnek szürke ezüst, antik ezüst, vagy réz színűek. Ha más színűt szeretnél, akkor egy egyszerű fémfestékkel le tudod festeni a végén az egészet.

Szükséged lesz a dróton túl drótvágó fogóra, és dróthajlító kúpfogóra. Először az alapvázat érdemes elkészíteni. A pókháló méretét aszerint döntsd el, hogy mekkora helységbe, és hová tervezed tenni, mert ha túl nagy a helyiség a hálóhoz képest, akkor elveszik az egész munkád a térben.

Nos, nézd a képeket, ezeken jól látszanak az első lépések. A drótból dupla hajtásokkal alakítsd ki a pókháló szárait. Felül erősítsd meg hajtásokkal az összeérő részeket. Vágd szét a szárak végét, majd a két drótszálat csavard össze, a végeken pedig alakítsd ki a csigákat.

ajándék halloween

Ha elkészültél a vázzal, akkor már csak a kereszt szálakat kell ráhajtogatnod a szárakra.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Halloween

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Halloween

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Halloween a sok más mellett a gyerekek számára még az édességről szól, és a vidám, mégis ijesztő jelmezekről.
Halloween alkalmával a mindennapi dolgokból is alkothatunk kis förmedvényeket, mert akkor az is vidám, és vicces, meg persze lehet kicsit ijesztő is.
Ha az ajándékozás Halloween környékén esedékes, akkor bátran készíts alkalmi dekorációt az ünnepelt meglepésére.
Az apró meglepetések nem kell, hogy ünnepekhez kötődjenek. Mindenki szereti, ha megajándékozzák, csak úgy.
Lepd meg Halloween alkalmával munkatársaidat, barátaidat bogarakból, pókokból készített fejdísszel, koronával.
Lepd meg a barátaidat, munkatársaidat halloween alkalmával egy apró kis ajándékkal. Készíts nekik nyalka pókot!
Ha kedveled a halloween rémes jelmezeit, kellékeit, és szereted megünnepelni az évnek ezt a napját, akkor lepd meg barátaidat szellem kézzel.
Készíts mini tök lámpásokat halloweenre. Ezeket aztán elajándékozhatod, vagy dekorálhatsz velük a halloween partyn.
A halloween tök ma már sok helyen elengedhetetlen kelléke a közeledő ünnepnek. Ezt még ott is sok helyen elkészítik, ahol nem tartanak buli.