Nyalóka pók halloweenre

Lepd meg a barátaidat, munkatársaidat halloween alkalmával egy apró kis ajándékkal. Készíts nekik nyalka pókot!
Tetszik? Oszd meg!

Nyalóka pók halloweenre

Ezt a kis rondaságot könnyedén elkészítheted néhány zsenília szál, mozgó dekor szemek, és egy kis ragasztó segítségével.

Szerezz be egy adag nyalókát a boltból, zsenília szálakat a hobbi boltokból, vagy játékboltokból, dekor szemeket szintén hobbi boltból, de mi például ezeket rendszeresen a Kik- ben vesszük. Ott lehet kapni sokszor, más más méretekben, sőt legutóbb még vérben forgó piros, és bárgyúan ábrándos kék is volt :)

Ha még nem ismered a zsenília szálat, akkor tudnod kell róla, hogy azért jó használni, mert drót alapja van, így könnyen hajlítható, és tartja a formáját. Ezért tudod megcsinálni belőle például a pók lábait.

Fogd a nyalókát, és négy szál zsenília drótot (a póknak ugye 4 pár lába van a többi bogár 3 pár lábától eltérően). Ha hosszabb darabokat sikerült beszerezned, akkor vágd ketté ollóval a szálat. Így elég kettő darab egy pókhoz. Szorosa egymás mellett tartva a szálakat, csavard meg a nyalóka szára körül, majd rendezd el őket egyenként, és hajlítsd be a végeket. Ha már szépen álldogál a pókod, akkor ragaszd fel a szemeket. Ezek többnyire öntapadósak, de azért én teszek rá ragasztót, hogy biztosabban tartson.

Használhatsz más más színű zsenília szálakat is, mért úgy is helyesek a pókocskák.

halloween pók otthon

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Halloween

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Halloween

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Halloween a sok más mellett a gyerekek számára még az édességről szól, és a vidám, mégis ijesztő jelmezekről.
Halloween alkalmával a mindennapi dolgokból is alkothatunk kis förmedvényeket, mert akkor az is vidám, és vicces, meg persze lehet kicsit ijesztő is.
Ha az ajándékozás Halloween környékén esedékes, akkor bátran készíts alkalmi dekorációt az ünnepelt meglepésére.
Az apró meglepetések nem kell, hogy ünnepekhez kötődjenek. Mindenki szereti, ha megajándékozzák, csak úgy.
Lepd meg Halloween alkalmával munkatársaidat, barátaidat bogarakból, pókokból készített fejdísszel, koronával.
Lepd meg a barátaidat, munkatársaidat halloween alkalmával egy apró kis ajándékkal. Készíts nekik nyalka pókot!
Ha kedveled a halloween rémes jelmezeit, kellékeit, és szereted megünnepelni az évnek ezt a napját, akkor lepd meg barátaidat szellem kézzel.
Készíts mini tök lámpásokat halloweenre. Ezeket aztán elajándékozhatod, vagy dekorálhatsz velük a halloween partyn.
A halloween tök ma már sok helyen elengedhetetlen kelléke a közeledő ünnepnek. Ezt még ott is sok helyen elkészítik, ahol nem tartanak buli.