Levél tál

Lufira dolgozott anyagokkal az év minden szakaszában készíthetsz évszaknak megfelelő díszítést, ajándékot. Ezt nézd:
Tetszik? Oszd meg!

őszi tál készítés

Néhány szép, színes levélből ragasztóval, és egy felfújt lufi alapformával ilyen szép őszi tálat készíthetsz, amely kiváló ajándék, vagy éppen lakás, esetleg party dekoráció is lehet.

A levelek lehetnek selyem dekor levelek, de megpróbálkozhatsz valódi vékony levelekkel is.Arra mindenképpen figyelj oda, ha igazi levelekkel dolgozol, hogy csak akkor szedd össze a leveleket, ha már el akarsz kezdeni dolgozni velük, mert néhány nap alatt képesek úgy kiszáradni, hogy már csak törnek. Ha összeszedted a leveleket, akkor szépen tisztítsd le mindet. Fújj fel egy lufit olyan méretűre, amekkora tálat készíteni szeretnél.

A lufi szájára érdemes valami súlyt kötni, és így belehelyezni egy edénybe, mert ezzel segíted a saját munkádat. Így nem mozdul el a lufi, amikor a leveleket ráragasztod.

Ragasztónak használhatsz csirizt, tapéta ragasztót, vagy valamilyen hobbi ragasztót.

A lufit nagyon vékonyan kend be ragasztóval. Használj puha ecsetet, vagy habszivacs ecsetet. Ha már ragasztós a lufi felülete, akkor egyenként tedd fel rá a leveleket úgy, hogy mindig részben fedjék egymást a levelek. Minden felrakott levél felületét egyenként be kell kenni a ragasztóval, amikor a lufira kerül. A következő darabot csak akkor kezdd felrakni, ha az előzőt már lekented. Addig pakold a leveleket, amíg kialakítod a tál formát ízlésed szerint.

Tedd olyan helyre a tálat, ahol nyugodtan száradhat. Erre adj neki akár egy napot is, de a levelek vastagságától, és a ragasztó nedvesség tartalmától függően akár többet is. Ha már megszáradt a ragasztó, akkor bontsd ki a lufi száját, és óvatosan engedd ki belőle a levegőt, miközben figyeled a tálat. Ha kell, segíts a lufinak leválni a tálról.

Most már csak az a dolgod, hogy csodáld a művedet, és feltöltsd őszi termésekkel, ezzel azzal, vagy becsomagold, és átadd, mint ajándékot!

őszi tál ajándékba

halloween dekoráció

halloween díszítés

ajándék készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Halloween

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Halloween

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Halloween a sok más mellett a gyerekek számára még az édességről szól, és a vidám, mégis ijesztő jelmezekről.
Halloween alkalmával a mindennapi dolgokból is alkothatunk kis förmedvényeket, mert akkor az is vidám, és vicces, meg persze lehet kicsit ijesztő is.
Ha az ajándékozás Halloween környékén esedékes, akkor bátran készíts alkalmi dekorációt az ünnepelt meglepésére.
Az apró meglepetések nem kell, hogy ünnepekhez kötődjenek. Mindenki szereti, ha megajándékozzák, csak úgy.
Lepd meg Halloween alkalmával munkatársaidat, barátaidat bogarakból, pókokból készített fejdísszel, koronával.
Lepd meg a barátaidat, munkatársaidat halloween alkalmával egy apró kis ajándékkal. Készíts nekik nyalka pókot!
Ha kedveled a halloween rémes jelmezeit, kellékeit, és szereted megünnepelni az évnek ezt a napját, akkor lepd meg barátaidat szellem kézzel.
Készíts mini tök lámpásokat halloweenre. Ezeket aztán elajándékozhatod, vagy dekorálhatsz velük a halloween partyn.
A halloween tök ma már sok helyen elengedhetetlen kelléke a közeledő ünnepnek. Ezt még ott is sok helyen elkészítik, ahol nem tartanak buli.