Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Halloween cukortartó

A virágcserép színe amúgy is narancsos, így tökéletes alkalmas a halloween tök imitálására. Ha pedig így van, akkor használjuk bátran.
Tetszik? Oszd meg!

halloween cukorkatartó készítés

Készítsünk halloween cukortartót virágcserepekből. Ha nagy cserepeket használsz, akkor sok sok csoki, cukor kell bele, ha kisebbeket, akkor kevesebb. Ezt már aszerint döntsd el, mennyire édesszájú az, akinek a meglepetést készíted. A képen gyönyörűen látszik, mit kell tenned, de azért lássuk néhány írott szóval is.

Amikor kiválasztod a cukortartóhoz a cserepeket, mindenképpen fordítsd egymásra a tetejüket, hogy lásd, miként illeszkednek egymáshoz, megtartják e egymást.

Filccel húzz csíkokat a felső cserépre, az alsóra pedig sárga festékkel rajzold meg az arc elemeit, majd fekete festékkel húzd meg a kereteket, színezd ki a szemet.

A töklevelet zöld filcből, a kacsokat zöld zsenília szálakból készítsd el.

Végül töltsd fel a cserepet narancs, citrom, barna, fekete színű cukorkákkal, vagy ezekkel a színekkel csomagolt csokikkal.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Halloween

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Halloween

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Halloween a sok más mellett a gyerekek számára még az édességről szól, és a vidám, mégis ijesztő jelmezekről.
Halloween alkalmával a mindennapi dolgokból is alkothatunk kis förmedvényeket, mert akkor az is vidám, és vicces, meg persze lehet kicsit ijesztő is.
Ha az ajándékozás Halloween környékén esedékes, akkor bátran készíts alkalmi dekorációt az ünnepelt meglepésére.
Az apró meglepetések nem kell, hogy ünnepekhez kötődjenek. Mindenki szereti, ha megajándékozzák, csak úgy.
Lepd meg Halloween alkalmával munkatársaidat, barátaidat bogarakból, pókokból készített fejdísszel, koronával.
Lepd meg a barátaidat, munkatársaidat halloween alkalmával egy apró kis ajándékkal. Készíts nekik nyalka pókot!
Ha kedveled a halloween rémes jelmezeit, kellékeit, és szereted megünnepelni az évnek ezt a napját, akkor lepd meg barátaidat szellem kézzel.
Készíts mini tök lámpásokat halloweenre. Ezeket aztán elajándékozhatod, vagy dekorálhatsz velük a halloween partyn.
A halloween tök ma már sok helyen elengedhetetlen kelléke a közeledő ünnepnek. Ezt még ott is sok helyen elkészítik, ahol nem tartanak buli.