Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fekete macska tökből

Ajándékozz fekete macska dekorációt tökből. Lepd meg a barátodat, barátnődet egy igazán érdekes, és eredeti halloween dekorációval.
Tetszik? Oszd meg!

Nem kell mindig valamilyen személyes ünnepre várni ahhoz, hogy meglepd a szeretteidet. Elég egy gondolat, egy jó ötlet. Ilyen ez a cica is, amely tökből, uborkából, és festékből áll. Ami pedig a legfontosabb, hogy te készíted el.

fekete macska halloween tök

Nézzük, mire lesz szükséged: 4 darab tök, egy a cica testének, egy a fejének, kettő a mancsoknak, ezért értelemszerűen a fejnek szánt tök legyen jóval kisebb, mint a test, és a két mancsnak szánt tök legyen egészen apró. A faroknak egy kígyóuborkát vegyél. A füleket fekete kartonból, vagy műanyagból vágd ki. 

Szükséged lesz egy kis gyertyatartóra gyertyával, négy darab fa, vagy fém rudacskára, és persze fekete festékre.

halloween tök

Nos, ha mindent összeszedtél, akkor állj neki a cica elkészítésének. Első, és legfontosabb. Állítsd be a tököket, rakd őket egymásra, és nézd meg, hogy tartják magukat legstabilabban. Egy filccel jelöld is be, hogy hol lesz a cica feje.

Most már elkezdheted elkészíteni a cicafejet.

1 - Rajzold be a szemek vonalát filccel.

2 - Ezt a tököt nem felül lyukasztod ki, mint a klasszikus halloween tököt, hanem alul vágod ki a nyílást, amelyen keresztül ki kell szedned a tök belsejét. Akkor nyílást vágj, amekkorán át elfér a gyertyatartó.

3 - Vájd ki a tök belsejét.

4 - Zsákvarró tűvel sűrűn böködd végig a megrajzolt szem vonalait, és ha elkészültél vele, akkor óvatosan próbáld kinyomni a formát. Ha nem megy, akkor kiskéssel segíts.

5 -  Rakd a nagy tökre a gyertyatartót, és jelöld be mellette azt a négy pontot, ahol bele fogod fúrni a négy rudacskát, amelyek egyrészt a helyén tartják a gyertyatartót, másrészt stabilan tartják a cicafejet a helyén, ahogy a nyílásnak feszülnek.

halloween tök készítés

6 - Fogd a festéket, és fesd be az össze részt feketére. Mielőtt a fejet elkezded festeni, tedd vissza a nyílásba a szemeket. A festés után kiveheted.

7 - Vágd ki a cicafüleket, és rögzítsd a cica fejére úgy, hogy vágsz egy hasítékot a tökön, és beleállítod a fület.

8 - Állítsd össze a cicát, miután a festék mindenhol megszáradt, és ha lement a nap, gyújtsd meg a gyertyát.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Halloween

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Halloween

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Halloween a sok más mellett a gyerekek számára még az édességről szól, és a vidám, mégis ijesztő jelmezekről.
Halloween alkalmával a mindennapi dolgokból is alkothatunk kis förmedvényeket, mert akkor az is vidám, és vicces, meg persze lehet kicsit ijesztő is.
Ha az ajándékozás Halloween környékén esedékes, akkor bátran készíts alkalmi dekorációt az ünnepelt meglepésére.
Az apró meglepetések nem kell, hogy ünnepekhez kötődjenek. Mindenki szereti, ha megajándékozzák, csak úgy.
Lepd meg Halloween alkalmával munkatársaidat, barátaidat bogarakból, pókokból készített fejdísszel, koronával.
Lepd meg a barátaidat, munkatársaidat halloween alkalmával egy apró kis ajándékkal. Készíts nekik nyalka pókot!
Ha kedveled a halloween rémes jelmezeit, kellékeit, és szereted megünnepelni az évnek ezt a napját, akkor lepd meg barátaidat szellem kézzel.
Készíts mini tök lámpásokat halloweenre. Ezeket aztán elajándékozhatod, vagy dekorálhatsz velük a halloween partyn.
A halloween tök ma már sok helyen elengedhetetlen kelléke a közeledő ünnepnek. Ezt még ott is sok helyen elkészítik, ahol nem tartanak buli.