Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fakanál szörnyek Halloween-re

Ezek a fakanál szörnyecskék aranyos, és vidám dekorációs elemek lehetnek halloween alkalmából, de bábjátékhoz is használhatják a gyerekek.
Tetszik? Oszd meg!

szörny készítés

Ugyanazon az oldalon találtam a fakanál szörny csapatot, ahol a szörny tojásokat, de annyira tetszettek, hogy úgy gondoltam, megérnek egy külön bemutatót.

Az alap természetesen a fakanál. Az alapszínt festheted olyan festékkel, amivel szeretsz dolgozni. A lényeg, hogy ne kopjon, ne fogjon száradás után, és legyen erős, élénk a színe. Én megint csak az akril festéket ajánlom, mert abban még nem csalódtam. A szemek dísz üvegkövekből készültek, szintén festéssel. Ezeket erős ragasztópisztollyal tudod rögzíteni. Persze te használhatsz mást is a gülü szemek kialakításához. Például félbevágott hungarocell golyókat, vagy levegőn száradó, esetleg süthető gyurmát.

A szemöldököt zsenília szálakból tudod kialakítani, a hajat pedig felcsavart színes papír csíkokból. A száj kialakításánál mindenképpen fesd meg a fekete alapot, és ha a festék teljesen megszáradt, akkor fesd rá a száj keretét, és a fehér fogakat.

szörny készítés ajándékba

halloween ajándék

halloween szörnyek gyerekeknek

szörnyecskék

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Halloween

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Halloween

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Halloween a sok más mellett a gyerekek számára még az édességről szól, és a vidám, mégis ijesztő jelmezekről.
Halloween alkalmával a mindennapi dolgokból is alkothatunk kis förmedvényeket, mert akkor az is vidám, és vicces, meg persze lehet kicsit ijesztő is.
Ha az ajándékozás Halloween környékén esedékes, akkor bátran készíts alkalmi dekorációt az ünnepelt meglepésére.
Az apró meglepetések nem kell, hogy ünnepekhez kötődjenek. Mindenki szereti, ha megajándékozzák, csak úgy.
Lepd meg Halloween alkalmával munkatársaidat, barátaidat bogarakból, pókokból készített fejdísszel, koronával.
Lepd meg a barátaidat, munkatársaidat halloween alkalmával egy apró kis ajándékkal. Készíts nekik nyalka pókot!
Ha kedveled a halloween rémes jelmezeit, kellékeit, és szereted megünnepelni az évnek ezt a napját, akkor lepd meg barátaidat szellem kézzel.
Készíts mini tök lámpásokat halloweenre. Ezeket aztán elajándékozhatod, vagy dekorálhatsz velük a halloween partyn.
A halloween tök ma már sok helyen elengedhetetlen kelléke a közeledő ünnepnek. Ezt még ott is sok helyen elkészítik, ahol nem tartanak buli.