Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Cicák a Halloween tökben

Ezek a cicák egyszerűen tüneményesek, és tényleg nem nehéz elkészíteni őket. Ráadásul szerintem édes ajándék virágcsokor helyett.
Tetszik? Oszd meg!

halloween tök cicák

Mire lesz szükséged: Egy szép nagy tök, 5-7 színes pici dísztök, színes papír (fekete, és mintás), színes szalagok, ragasztó, hungarocell, és vastag hurkapálcika, vagy más fapálca.

Első lépésként kapd szét a tököt. Vágd le a tetejét, és belezd ki. Ezt követően tedd fel a szalagokat a tök falára. Legyen minden szalag annyira hosszú, hogy mindkettő oldalán belógjon a tök belsejébe, mert így könnyebben rögzíted. A legegyszerűbb nagy fejű gombostűvel. A szalagokat néhány csepp ragasztóval a tök falához is rögzítsd, hogy ne tudjanak elmozdulni.

Készítsd el a cicafejeket. Ragassz fel fekete kartonból kivágott szemeket, és háromszög alakú nózit a pici tökökre, a bajuszt pedig vékony papírcsíkokból készítsd el. A füleket egy nagyobb, íves szárú fekete kartonból kivágott háromszög darabból, és egy kisebb, de a nagyobb formájával megegyező színes papírból kivágott részből ragaszd össze. Ejts ferde bevágást késsel a pici tökök tetején a szártól balra, és jobbra, és azokba állítsd bele a papírfüleket.

A tök belsejébe tegyél egy nagy hungarocell darabot, a pici cica tökfejeket tűzd fel méretre vágott fapálcákra, majd ízlésed szerint elrendezve őket, állítsd bele a hungarocellbe mindet.

A tök tetejét óvatosan visszahelyezheted, de azt is érdemes megtámasztani hurkapálcákkal.

Ha elkészítetted a saját verziódat, küldd el nekünk a fényképét a neveddel együtt, és mi feltöltjük ide a blogba, illetve kitesszük a Facebook oldalunkra, hogy minél többen lássák, mit készítettél!


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Halloween

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Halloween

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Halloween a sok más mellett a gyerekek számára még az édességről szól, és a vidám, mégis ijesztő jelmezekről.
Halloween alkalmával a mindennapi dolgokból is alkothatunk kis förmedvényeket, mert akkor az is vidám, és vicces, meg persze lehet kicsit ijesztő is.
Ha az ajándékozás Halloween környékén esedékes, akkor bátran készíts alkalmi dekorációt az ünnepelt meglepésére.
Az apró meglepetések nem kell, hogy ünnepekhez kötődjenek. Mindenki szereti, ha megajándékozzák, csak úgy.
Lepd meg Halloween alkalmával munkatársaidat, barátaidat bogarakból, pókokból készített fejdísszel, koronával.
Lepd meg a barátaidat, munkatársaidat halloween alkalmával egy apró kis ajándékkal. Készíts nekik nyalka pókot!
Ha kedveled a halloween rémes jelmezeit, kellékeit, és szereted megünnepelni az évnek ezt a napját, akkor lepd meg barátaidat szellem kézzel.
Készíts mini tök lámpásokat halloweenre. Ezeket aztán elajándékozhatod, vagy dekorálhatsz velük a halloween partyn.
A halloween tök ma már sok helyen elengedhetetlen kelléke a közeledő ünnepnek. Ezt még ott is sok helyen elkészítik, ahol nem tartanak buli.