Bogarakból korona, fejdísz

Lepd meg Halloween alkalmával munkatársaidat, barátaidat bogarakból, pókokból készített fejdísszel, koronával.
Tetszik? Oszd meg!

Bogarakból korona, fejdísz

Halloween közeledtével sok áruházban hozzájuthatsz ronda kis bogarak, pókok csapataihoz. Ezek a műanyag figurák díszítő elemként használhatóak egy halloween party, de Te felhasználhatod őket arra, hogy meglepd belőlük készített ajándékokkal a barátaidat, vagy éppen a munkatársaidat, vagy osztálytársakat.

halloween kösztüm

A fejdísz alapjaként egy feketére, vagy arany, esetleg narancs színűre festett, kör formára hajlított drótot, vagy műanyag darabot használj. A bogarakat, pókokat fesd be fehérre, feketére, vagy narancs színűre. Csillámos festékkel még érdekesebb, és díszesebb lehet az alkotásod. Váltakozó színű bogarakat, pókokat is festhetsz.

Az alkotó darabokat az ízelt lábaknál, vagy szárnyaknál illesztve ragasztópisztollyal rögzítsd egymáshoz, és a kör formára hajlított dróthoz, műanyag darabhoz. Ne felejtsd el megfesteni a ragasztó részeket is a száradás után.


Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Halloween

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Halloween

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Halloween a sok más mellett a gyerekek számára még az édességről szól, és a vidám, mégis ijesztő jelmezekről.
Halloween alkalmával a mindennapi dolgokból is alkothatunk kis förmedvényeket, mert akkor az is vidám, és vicces, meg persze lehet kicsit ijesztő is.
Ha az ajándékozás Halloween környékén esedékes, akkor bátran készíts alkalmi dekorációt az ünnepelt meglepésére.
Az apró meglepetések nem kell, hogy ünnepekhez kötődjenek. Mindenki szereti, ha megajándékozzák, csak úgy.
Lepd meg Halloween alkalmával munkatársaidat, barátaidat bogarakból, pókokból készített fejdísszel, koronával.
Lepd meg a barátaidat, munkatársaidat halloween alkalmával egy apró kis ajándékkal. Készíts nekik nyalka pókot!
Ha kedveled a halloween rémes jelmezeit, kellékeit, és szereted megünnepelni az évnek ezt a napját, akkor lepd meg barátaidat szellem kézzel.
Készíts mini tök lámpásokat halloweenre. Ezeket aztán elajándékozhatod, vagy dekorálhatsz velük a halloween partyn.
A halloween tök ma már sok helyen elengedhetetlen kelléke a közeledő ünnepnek. Ezt még ott is sok helyen elkészítik, ahol nem tartanak buli.