Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Tündér kertek

Készíts a gyermekednek ajándékcsomagot, amelyben a saját tündér kertje megépítéséhez gyűjtesz össze apróságokat.
Tetszik? Oszd meg!

tündérkert otthon

Minden gyerek szeret építeni saját kis birodalmat. Ehhez bármit fel lehet használni, ami elég kicsi, egy kicsit csorba, vagy kőből, gallyakból áll. Szerezz be néhány apró növénykét, egy cserepet, vagy más alapként szolgáló tárgyat. Ez lehet egy régi talicska, vagy vagy fonott kosár, egy gyerekkád, gumiabroncs, vagy éppen egy régi fiók. Tegyetek bele földet, aztán jöhet az építkezés.

Gallyakból, kisebb fadarabokból építhettek házikót, asztalt, széket, kerítést, kaput. Drótból készülhet egy lengő hinta, vagy rózsalugas, szék, asztal. Apró termésekből, mondjuk makk tetejéből edénykék, virágtálak. A makk testéből, és hurkapálcából édes kis madárház alakítható ki. A tündérház tetejét kirakhatjátok tobozokból, vagy éppen száraz fűcsomóból, fakéregből.

Festhettek kövekből házat, gombát, tavacskát, kis állatokat. Az üveggolyóból, és makk sapkából lámpás készíthető, a spárgából, gallyakból kötélhágcsó lehet, és egy egyszerű vastagabb faág darabból a kéreg lehántásával ház formázható. A kiszárított lopótök is kiváló záz alap. Festhető, és lehet rá ablakot, ajtót is vágni.

Ha az ajándékcsomagot összeállítod, akkor tehetsz bele spárgát, ragasztót, festéket, a bolhapiacon beszerzett apróságokat, amik majd tovább színesítik az alkotásotokat. A gyerek kereshet a szobájában olyan játékokat, amelyek beleillenek a tündérkertbe.

Ha növényeket is ültettek bele, akkor vigyázzatok, hogy minden vízálló legyen, ami a kertbe kerül.

Mutatok néhány ötletet, amelyek segíthetnek a saját kertetek megteremtésében. Ez az építkezés közösen a gyerekkel nagyon kellemes, és vidám időtöltés, és közben rengeteg időtök van beszélgetni is.

saját készítésű tündér kert

építs gyermekeddel

nyári öletek gyerekeknek

ötletek nyárra

kiskert a gyerekekkel

játék kert otthon

ajándék gyerekeknek

ajándék ötletek

saját készítésű babaház

saját készítésű bababútor

gomba kövekből

kisszék ágakból

festett kövek ajándékba

tündérlak készítés

vidám nyári játékok

papírhíd otthon

gallyház készítés

ajándék makkból

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.