Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Őszi apróságok gyerekeknek, gyerekekkel

Az ajándékozás egy formája lehet az is, ha összeszeded mindazt, ami a kiválasztott dolog elkészítéséhez szükséges, és kis csomagban átadod, esetleg együtt el is készítitek.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék gyerekeknek

A gyerekek többsége nagyon szereti a kézműves tevékenységeket, vagy csak eljátszani az erdőben, parkban talált termésekkel, ágacskákkal, ezzel, azzal.  Ősszel például nagyon jó játék alap a gesztenye, és a makk. Ezekből sok sok érdekes apróság készíthető.

Itt van például ez a kukacka. Kell hozzá egy felnőtt, aki szöggel, kalapáccsal kilyukasztja a gesztenyéket, aztán egy zsákvarrótű, fonal, és szemek. Ha mindez meg van, akkor már készülhet is a kis kukac.

ajándék készítés

Az előbbi felszerelés szükséges a képen látható makk karkötő, nyaklánc, függöny öv, vagy bármi másnak használható elkészítéséhez is. Esetleg egy kis ragasztóval felerősítheted a makkok tetejét, ha leesni készülnek.

kézműves ajándékok

Makkból készíthettek még egy sor apró madárkát is. Ehhez kell egy kevés filc, vagy más színes anyag, de ha színes papírod van, az is megteszi.

kézzel készített ajándékok

Kivágod a szemecskéket, a kis szárnyakat, és a csőrt, készítesz egy ágacskát levelekkel, mindent a helyére ragasztasz, és már kész is a tündéri madár sereg, akik az ágacskákon ücsörögnek szép sorban.

ajándék készítése

Ha kicsit komolyabb alkotást szeretnél készíteni, akkor keress néhány szép tobozt, szerezz be levegőn száradó gyurmát, és készítsd el ezeket a helyes kis süniket.

ajándék süni

A képen látható gyurma darabokat készítsd elő. Két nagyobb “hurka” a hátsó lábaknak, két kisebb a mellső lábaknak, két apróka a füleknek. Egy fekete golyó az orrocskának, és két apró golyó a szemecskéknek.

sünit ajándékba

Kis eszközökkel segíthetsz az ujjak, a száj kialakításában. A hurkapálca, és a félbevágott szívószál nagyon ügyes kis segédeszközök lehetnek.

toboz süni

süni tobozból

gyurma süni

készítsünk sünit

ajándék gyerekeknek őszre

őszi ajándékozás

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.