Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Óra a lego, és playmobil figurákból

Ezt az ajándékot Te magad is elkészítheted gyermekednek, vagy együtt is kitalálhatjátok, milyen óra legyen a szobája falán.
Tetszik? Oszd meg!

lego óra

Újra és újra megállapítom, micsoda fantasztikus játék a lego, és a playmobil. Az csak egy dolog, hogy az építéssel a gyerek csomó képességes, készsége fejleszthető, de kiváló minőségű játékok, és ha már nem játszik vele a gyerek, akár szobadekorációk, ékszerek, ajándékok, stb is készíthetők belőle. És persze ezek is alakíthatóak, így nem unja meg a gyerek.

A hobbi boltokban tudsz venni egyszerű, elemes óra szerkezetet, és mutatót, amelyet aztán beépíthettek az elkészített órába. A forma már a gyermekedre, és rád van bízva.

Ha nem szeretnétek a saját készletet dézsmálni, akkor a bolhapiacon sokszor lehet venni darabban használt legot, illetve playmobil figurákat. Így ráadásul olyan darabokból dolgozol, amit kifejezetten az elképzelésedhez vásárolhatsz.

Megépítheted az órát úgy, hogy csak legot használsz hozzá, de megteheted az is, hogy egy fa lemezre ( a lemezt aztán festhetitek, díszíthetitek bármivel) ragasztod fel a figurákat, vagy egy alap lego darabot minden szám helyére, amelyen cserélheti a gyerek bármikor a díszeket.

falióra legoból

lego óra készítés

playmobil óra

playmobil falióra

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Készíts a gyereknek egy egész állatkertet papír gurigákból. Ezekkel a színes figurákkal eljátszhatja kedvenc meséit, történeteit.
Sok apróság szereti a pici játékokat, amelyeket zsebre tud rakni, aztán hurcolhatja magával, akárhova megy. Készíts neki magad hordozható zsebjátékot.
Készíts színes fali tárolót régi CD, DVD lemezek segítségével a gyerekszobába. Ezt a rendezőt aztán használhatja az apróság játékok, egyebek tárolására.
A gyerekek nagyon szeretnek zajongani. Ha pedig erre megfelelő eszközük van, akkor több okból jó játék ez.