Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Olvasztott gyöngy

A gyerekek nagyon szeretnek játszani az anyagokkal. Élvezettel nézik, amint átalakul, formálódik a megolvasztott gyöngy, az elfolyó festék.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék gyöngyök

Készíts a gyermekednek vele együtt olvasztott gyöngyből ékszereket, díszeket. Választhatsz hozzá bármilyen teljesen műanyag gyöngyöt, vagy olvaszthatsz vasalható gyöngyöket is. Legyen minél színesebb.

Első dolgotok az, hogy rakjátok ki sütő formába, vagy tepsibe tett zsírpapírra a mintát.

olvasztott gyöngy ajándékba

gyöngy gyerekeknek

gyerek ajándék készítés

Melegítsd elő a sütőt 225 - 300 fokra. Tedd be a gyöngyöket a sütőbe körülbelül 10 percre. Nagyon fontos! A gyöngyök szaga nagyon rossz, amikor elolvadnak, és valószínűleg nem is túl egészséges, ezért működtesd a szagelszívót teljes sebességgel, és szellőztess közben folyamatosan! A gyereket addig küldd ki a konyhából.

Ügyelj arra, hogy a gyöngyök különböző gyorsasággal olvasnak meg, ezért állandóan figyeld, hol tart az olvadás, és azonnal vedd ki, ha úgy látod, kész, mert különben szétfolyik az egész, és elég. Végül hagyd, hogy az olvasztott gyöngyök teljesen kihűljenek, és csak akkor vedd le a sütőpapírról, vagy vedd ki a sütőformából.

ajándék készítés gyerekekkel

nyári játékötletek

játék ötletek nyárra

Végül ragasztóval rögzítsd például egy csathoz, vagy fúrj rá lyukat, és lógassátok fel a díszeket.

kézműves játékok

kézműves játékok nyárra

időtöltés nyárra

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.