Nyári festék fröccs képek

Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
Tetszik? Oszd meg!

Festék fröccs játék

Készíts festék fröccs kép csomagot a gyereknek, és ajándékozd meg vele a nyári szünetben.

Tegyél a dobozba sok vidám színű festéket, kis méretű lufikat, fecskendőt, műanyag végű darts nyilakat, és üres, keretre feszített vászon képeket - ezeket sokszor lehet kapni a Kikben, Lidlben, Aldiban nagyon kedvező áron.

A gyerek maga döntheti el, milyen színeket használ a játék során, meg azt is, hogy célbalövő módszerrel durrantja el a lufikat, vagy közvetlenül a kép mellett állva döfi le azokat.

A festék mindenképpen vízbázisú, vagyis vízben oldhat legyen. A tempera is kiváló, mert azt el lehet keverni vízzel, és így könnyű beletölteni a lufiba, illetve több kép elkészítéséhez is elég.

A sűrűre, de folyékonyra kikevert festéket a fecskendővel kell a lufiba tölteni, és utána kicsit felfújni azt. Így fog nagyot durranni, és szétfröcskölni a festéket a vásznon.

A fröccs kép készítés egyedül is kedves, vidám időtöltés a gyereknek, de ha a testvérével, barátaival játszik célbadobósat, akkor még jobb szórakozás a közös képalkotás.

A fröccs kép készítés vidám, kreatív játék, és ha kész a színes felület, akkor ágakkal, fűszálakkal, levelek lenyomatával tovább formálhatjuk a még meg nem száradt képet.

nyári játék ajándékba

Jó játékot, vidám szórakozást!
Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.